G-Sports

Συγκινεί ο Πύρρος Δήμας: «Έμαθα να είμαι δυνατός γιατί η ζωή σε κάνει να αντέχεις» (video)

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Γκουντ έδωσε ο Πύρρος Δήμας, ο θρύλος της άρσης βαρών ο οποίος μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό, για τον τρόπο που κατάφερε να κατακτήσει όλους τους στόχους του αλλά και για την απόλυτη προτεραιότητά του που είναι τα παιδιά του. 

Ο Πύρρος Δήμας συνεχίζει να γίνεται δέκτης μεγάλης αγάπης από τον κόσμο για τον οποίο είπε: «Νιώθω ευλογημένος γιατί ο κόσμος όπου και αν με δει, με χαιρετάει και μου δείχνει την αγάπη του».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, μίλησε για το ξεκίνημά του στην Άρση Βαρών: «Από 7 ετών ξεκίνησα την Άρση Βαρών». Και συνέχισε: «Πάντα σκεφτόμουν πως ήθελα να πετύχω για να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου και τα παιδιά μου».

Ο Πύρρος Δήμας επίσης τόνισε για την ενασχόλησή του με το άθλημα που τον ανέδειξε: «Ο αθλητισμός με έμαθε να στέκομαι στα πόδια μου. Να σέβομαι και να αγαπάω τους γύρω μου».

Όπως αποκάλυψε: «Από τα τέσσερα παιδιά μου, η κόρη μου, η Μαρία κάνει άρση βαρών». Και συνέχισε με συμβουλή: «Η συμβουλή μου για τους αθλητές της άρσης βαρών είναι… υπομονή».

Όταν ρωτήθηκε για τις δύσκολες στιγμές της απώλειας της συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Έμαθα να είμαι δυνατός γιατί η ζωή σε κάνει να αντέχεις και να προχωράς με όλες τις δυσκολίες».

Και κατέληξε: «Αυτό που έχω αποφασίσει να κάνω στη ζωή μου είναι να ζω την κάθε στιγμή και να βρίσκομαι δίπλα στα παιδιά μου».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ποια είναι η σύντροφος του Πύρρου Δήμα; Ο πρωταθλητισμός και το Survivor

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Μάθε το παρασκήνιο της σχέσης τους

Πύρρος Δήμας: Έτσι επιβεβαιώθηκε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved