G-Sports

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σπάραξε ο πατέρας του στην κηδεία: «Αετέ μου σου ‘κόψαν τα φτερά»

Gossip-tv Team

Βαρύ ήταν το κλίμα στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, όπου πριν από λίγο έφτασε καλυμμένη με την ελληνική σημαία η σορός του δύο φορές αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο Ολυμπιονίκης άφησε την τελευταία του πνοή στα 42 του χρόνια, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα nut, που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας γέμισε από νωρίς με στεφάνια για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τόσο από τον κόσμο του αθλητισμού, όσο και από τον πολιτικό.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν οι δικοί του άνθρωποι με το φέρετρο μπήκαν στην εκκλησία, ενώ η γυναίκα του Δώρα κρατούσε ένα κόκκινο λουλούδι και ακουμπούσε συνέχεια το φέρετρο.

«Αετέ μου σου ‘κόψαν τα φτερά», φώναζε ο πατέρας του Ολυμπιονίκη που μας έκανε στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές περήφανους.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Ομοσπονδία του Τάε Κβον Ντο, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, αλλά και πολλοί ακόμη έστειλαν ένα στεφάνι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο παραπάνω από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved