Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό της Κύπρου»
Media

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό της Κύπρου»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης τα τελευταία χρόνια παίζει σε κυπριακές σειρές και σε συνέντευξή του μίλησε για την αγάπη που έχει πάρει από τον κυπριακό λαό.

Έχω ακούσει ότι στην Κύπρο είσαι μεγάλος σταρ...

«Ισχύει αυτό. Όχι όπως στην Ελλάδα... Πραγματικά με έχουν περιβάλει με τόσο μεγάλη αγάπη, που δεν το πίστευα κι εγώ ο ίδιος. Και μάλιστα αυτό συνέβαινε όταν ακόμα δεν ήμουν τόσο γνωστός στην Ελλάδα. Ακόμα από τη " Βέρα στο δεξί ", που ναι μεν άρχιζε τότε να με γνωρίζει το κοινό στην Ελλάδα, αλλά έτυχε, επειδή έχω πολύ καλούς φίλους στην Κύπρο, να επισκεφθώ το νησί για διακοπές και πραγματικά ο κόσμος να με αντιμετωπίζει με τέτοια θέρμη, λες και ήμουν ο μεγαλύτερος Έλληνας ηθοποιός. Αυτή η αγάπη από το κυπριακό κοινό παραμένει σταθερή και αμείωτη μέχρι σήμερα.


Ποιο είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει;
«Ένα από τα πιο κολακευτικά λόγια που με σταματάνε και μου λένε είναι: "Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ" , κι εγώ αναρωτιέμαι τι έχω κάνει! Μήπως με περνάνε για κάποιον άλλον; Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό της Κύπρου και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι πλέον γίνονται αυτές οι παραγωγές που θα ενισχύσουν τους δεσμούς των λαών μας ακόμα περισσότερο, πέρα από τους μουσικούς δεσμούς που είχαμε. Τώρα πλέον η αγάπη των δύο λαών αρχίζει να εκφράζεται και στα πρόσωπα των ηθοποιών μας».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved