Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ένα δύσκολο διάστημα. Θεωρεί ότι την έθιξαν και αποχώρησε από την εκπομπή εκείνη τη μέρα;

«Η εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Υπάρχουν μέρες που είναι δύσκολες και άλλες πιο εύκολες, αυτό το ξέρουν όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση και συμβαίνει σε όλες τις εκπομπές. Δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση σ' ένα γεγονός εσωτερικό που τελείωσε πολύ γρήγορα! Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Πάμε παρακάτω...» τόνισε στο 7 Μέρες tv.

-Άρα δεν έχεις τίποτα προσωπικά με τους συμπαρουσιαστές σου;
«Εννοείται πως δεν έχω τίποτα προσωπικό. Γενικότερα δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Δουλεύω δώδεκα χρόνια σε αυτό το χώρο και δεν έχει ακουστεί για μένα ποτέ ότι έχω προσβάλει ή μιλήσει άσχημα σε κάποιον. Τα παιδιά είναι ευγενέστατα και κάνουμε μια συλλογική δουλειά. Είμαι εδώ γι αυτούς όπως είναι και αυτοί εδώ για μένα»
- Τα νούμερα τηλεθέασης παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα. Η ευθύνη είναι ατομική ή συλλογική;
«Εννοείται πως είναι συλλογική. Δεν θα μπορούσα να την πάρω όλη πάνω μου, ούτε να την αποποιηθώ. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι και μια ομάδα που δουλεύει πίσω από τις κάμερες. Δουλεύουμε καθημερινά πολλές ώρες και αρκετά σκληρά. Θέλω να πιστεύω ότι αγαπάμε όλοι αυτό που κάνουμε, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι αρχή ακόμη. Ο χρόνος πιστεύω θα μετρήσει υπέρ μας.

-Πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας; Ότι ακόμη ψάχνετε το πώς θα στηθεί το «Όλα παίζουν»;
«Το πώς πρέπει να στηθεί η εκπομπή δεν είναι δική μου ευθύνη. Για το θέμα επικοινωνίας σε μια ομάδα, μπορώ να πω ότι όταν ξεκίνησα στο «Δέστε τους», δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις ισορροπίες μας. Όλο αυτό θέλει δουλειά, δεν μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη , να γίνεις μια τέλεια παρέα. Μπορεί κάποιοι μέσα στην ομάδα να ταιριάζουν περισσότερο με κάποιους άλλους, κάποιοι λιγότερος. Θα πρέπει τουλάχιστον όσο διαρκέσει αυτή η εκπομπή, να βρούμε τους κώδικες μας και να φανούμε μια ωραία παρέα. Γιατί τον τηλεθεατή δεν τον απασχολεί αν εμείς μπορεί να μην ταιριάζουμε. Εκείνη την ώρα θέλει να βλέπει κάτι ευχάριστο και να περνάει καλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved