Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 2/6
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 2/6

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Εκπλήξεις που.. επιμένουν!

Κριός

Καλείσαι να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ζωή σου απλούστερη και πιο… ελεύθερη!. Επιπλέον σου παρέχει την δυνατότητα να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που η διαφορετικότητα τους θα σε βοηθήσει να «σπάσεις» ταμπού και να ξεπεράσεις εκείνες τις προκαταλήψεις που σε εμποδίζουν να πας μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Αναμένονται νέα δεδομένα στα εργασιακά αλλά την υγεία σου κι ίσως «ενοχληθείς» από μια εξέλιξη που δεν περίμενες. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από μια… άλλη εξέλιξη! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε βοηθά να αξιοποιήσεις μια ανενεργή οικονομική δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε παραπέμπει σε μια προσωπική «ανασκαφή», με σκοπό να διορθώσεις όσα «στράβωσαν» παλιά. Μην απορήσεις λοιπόν αν επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος. Επιπλέον, καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου σε ένα θέμα που είναι μαζί οικογενειακό και επαγγελματικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες, συναισθήματα και δημιουργεί συναισθηματικές «φουρτούνες», κάτι που ίσως σε αποσυντονίσει και αναστείλει μια απόφαση που αφορά είτε στην δουλειά, είτε στην οικογένειά σου και «κανονικά» θα έπρεπε να πάρεις με «κρύο αίμα». Την ίδια στιγμή μάλιστα φαίνεται πως δρομολογούνται αλλαγές στην καριέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτη-Ουρανού σε καλεί να «φρεσκάρεις» την καθημερινότητα σου, επιλέγοντας δράσεις και ενδιαφέροντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Σε αυτό ίσως να συμβάλλει κι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς ή προκαταλήψεις. Παράλληλα, μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική αντιπαλότητα του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που αφορούν τόσο στην καριέρα σου, όσο και στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις ένα θέμα που θεωρούσες «τελειωμένο». Γενικότερα, είναι πιθανό να ξαναδείς «με άλλο μάτι» μια υπόθεση του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Η ζωή σου εμπλουτίζεται με νέα ενδιαφέροντα κι ίσως σου γίνει μια πρόταση ή μια πρόσκληση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως η στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε «ξεβολέψει». Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σου ζητά να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές τεχνικές ή θεραπευτικές μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Το τετράγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ ίσως να δυσκολευτείς έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να περιέλθει στην κατοχή σου ένα σπάνιο αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, δρομολογούνται αλλαγές στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Καλείσαι να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο και το αίσθημα ανεξαρτησίας με όλα εκείνα που σε συνδέουν με τους «δικούς σου» ανθρώπους και σίγουρα παραπέμπουν σε συγκεκριμένες εξαρτήσεις. Κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να ενδώσεις μεν σε όσα υπαγορεύει το «εθιμικό δίκαιο», κρατώντας όμως την αυτονομία σου στις καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Καλείσαι να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική κι ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποιον «μάστορα» του είδους. Επιπλέον ξυπνούν μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε επαγγελματικές καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προσδώσει μια απρόβλεπτη τροπή σε ένα οικογενειακό θέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε βοηθά να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου και να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που την… καταλαβαίνουν! Ίσως μάλιστα να έχεις μια ενδιαφέρουσα συνάντηση στο δρόμο. Επειδή όμως περιστοιχίζεσαι και από άτομα που θα σε προτιμούσαν λιγότερο «εγκεφαλικό/η», είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθείς σε δίλημμα για την πολιτική που θα ακολουθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Καλείσαι να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «εμβαπτιστείς» σε παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, μάλλον κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μνήμες και εξαρτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved