Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 28/9
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 28/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μηνύματα από το παρελθόν

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρεις, ίσα-ίσα που θα προσθέσεις νέα κατορθώματα στο… βιογραφικό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε… δακρύβρεχτες ιστορίες με «κίνδυνο» να απολέσεις προσωρινά το ρεαλιστικό πνεύμα σου. Και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει η επαφή σου με άτομα που «κουβαλάνε» μνήμες από το παρελθόν. Υπάρχει, ωστόσο κι ένας δημιουργικός «αντίλογος», να μελετήσεις δηλαδή το ιστορικό μιας υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ωθείσαι σε μια παρελθοντολογία, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να εξαντληθεί στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος, αλλά να λάβει και πιο δημιουργικές διαστάσεις. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει μια «διασύνδεση» ανάμεσα στις επαγγελματικές ασχολίες σου και την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα κληροδότημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και καλό είναι να τους έχεις «από κοντά», έστω κι αν διαφωνείς μαζί τους σε βασικά ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς, το καθεστώς των σχέσεων και των συνεργασιών σου είναι «κυμαινόμενο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ενώ σε κάνει και πολύ πιο ευαίσθητο/η και λιγότερο ρεαλιστή/α απέναντι στις στερήσεις των άλλων, μέχρι του σημείου να σε εκμεταλλευτούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου «ξανοίξει» διάφορες «δεύτερες», αλλά απαραίτητες εργασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα εντείνει τον υποκειμενισμό σου και τελικά δίνεις την εντύπωση ότι «ζεις στον κόσμο σου», με κάποιες λεπτομέρειες να «σκεπάζουν» οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση του παρελθόντος μπορεί να σου αποκαλύψει κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πτυχές του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο κοντά στους οικείους σου, ακόμη κι αν κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρξουν εξελίξεις που θα σε απομακρύνουν από αυτούς! Επιπλέον, τα «οικοκυρικά» είναι για σήμερα μια από τις βασικές προτεραιότητές σου, πολύ περισσότερο αν δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσουν δράσεις κι ενδιαφέροντα με τα οποία είχες καιρό να καταπιαστείς. Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προσωπικά προβλήματα των άλλων αλλά και υπερβολικά συναισθηματικό/η σε σχέση με τις δικές σου υποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να διευθετήσεις τον χώρο σου αλλά και να έρθεις πιο κοντά με οικεία πρόσωπα που θέλουν να σε βοηθήσουν. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα κληροδότημα. Από την άλλη πλευρά, η ενίσχυση των δεσμών σου θα αυξήσει τις εξαρτήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Κι επειδή «βρέχει συναίσθημα», σε κάθε περίπτωση μην επιτρέψεις να σε καταβάλλει, δίνοντας την εντύπωση ότι «δεν ξέρεις που πατείς και που βαδίζεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να ψάξεις ντουλάπια και αποθήκες, αφού εκεί θα βρεις αυτό που ζητάς! Επιπλέον, οι οικονομικές υποθέσεις σου θα εξελιχθούν υπέρ σου, αν έχεις για οδηγό σου ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος ή αν απευθυνθείς στους οικείους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στην καθημερινότητά σου καταστάσεις του παρελθόντος, όχι όμως για να... κλάψεις αλλά για να εντοπίσεις εκείνα που κουβαλούν τις επιπτώσεις τους στο «σήμερα». Επιπλέον, μπορεί να αναβιώσει μια συνεργασία από τα παλιά ή να έρθεις σε επαφή με ένα «σοφό» άτομο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved