Νέος έρωτας στην πόλη! Ποιοι είναι;
Designers

Νέος έρωτας στην πόλη! Ποιοι είναι;

Τα τρυφερά χάδια, οι γλυκές αγκαλιές και τα βλέμματα όλο νόημα που αντάλλασσαν πριν από μερικά βράδια σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι πασίγνωστη Ελληνίδα σχεδιάστρια και γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, αποκάλυψε τον έρωτά τους που όσο περνάει ο καιρός φουντώνει όλο και περισσότερο!

Δεν είναι άλλοι από τη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Δραγούνη και τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Δημήτρη Παλαμάρα οι οποίοι με την εμφάνισή τους αυτή και τις διαχυτικότητες ανάμεσά τους έπεισαν τους πάντες πως βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα. Έναν έρωτα ο οποίος, σύμφωνα με τη real άρχισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και συνεχίζεται με πολλές προοπτικές. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, περνούν πολύ καλά. Όσοι τους συναναστρέφονται λένε πως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους ήθελαν να είναι όσο πιο διακριτικοί γινόταν ώστε να μη δώσουν λαβή για σχόλια, όμως από κάποια στιγμή και μετά αποφάσισαν να μην κρύβονται πια και να απολαύσουν τον έρωτά τους χωρίς το άγχος του κυνηγητού.
Ο έρωτας στη ζωή της επιτυχημένης σχεδιάστριας μόδας, η οποία ντύνει μερικές από τις πιο γνωστές Ελληνίδες, ήρθε αρκετό καιρό μετά το διαζύγιό της από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αργυρόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Τζο. Ο μικρός είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και, όπως και η ίδια έχει δηλώσει, η μητρότητα είναι ο πιο όμορφος ρόλος της ζωής της. Φίλοι της λένε πως η σχέση της με τον Δημήτρη Παλαμάρα την έχει ανανεώσει, κάτι που προδίδει και το πλατύ χαμόγελο που έχει τον τελευταίο καιρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved