Χριστίνα Πάζιου: «Στη δουλειά δεν κάνω σόου»
G-Sexy

Χριστίνα Πάζιου: «Στη δουλειά δεν κάνω σόου»

Για τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ, τη δουλειά της ως γυμνάστρια, τα πρώτα της βήματα στη τηλεόραση αλλά και για τις προτάσεις που έχει κατά καιρούς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Xριστίνα Πάζιου.

«Δέκα χρόνια δουλεύω ως γυμνάστρια. Όταν σπούδαζα στα ΤΕΦΑΑ έκανα κάποιες επιδείξεις και φωτογραφήσεις ως μοντέλο για το χαρτζιλίκι. Με κάλεσαν στην εκπομπή "Καφές με την Ελένη" για να δουλέψω ως μοντέλο. Τους εξήγησα ότι είμαι επαγγελματίας γυμνάστρια και έτσι τυχαία βρέθηκα στα τηλεοπτικά πλατό. Εννοείται, με βοήθησε στη μετέπειτα καριέρα μου. Η μητέρα μου είναι σχεδιάστρια μόδας, μου έφτιαχνε κάποια ρούχα για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις με ιδιαίτερα κοψίματα και διαφάνειες. Ξεκίνησαν στον Αlpha να με ρωτούν από πού ψωνίζω και τι μάρκα είναι τα ρούχα μου. Και άρχισαν κάποιες παραγγελίες στη μαμά μου», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Αργότερα προέκυψε η ιδέα για την κολεξιόν μου. Αυτή τη σειρά προωθώ με τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram. Δεν με ενοχλεί όταν βλέπω να κυκλοφορούν στα sites και να σχολιάζουν τη σέξι εμφάνιση μου. Η γυμναστική είναι από μόνη της σέξι. Και τηλεοπτικές προτάσεις είχα. Αλλά μου ζητούν να διαφημίσω ένα προϊόν μέσω της άθλησης και δεν είναι κομμάτι της δικής μου φιλοσοφίας κάτι τέτοιο. Στην τηλεόραση προσφέρεις θέαμα, στη δουλειά δεν κάνω σόου. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα για να μπορείς να αθλείσαι. Με έχουν κρίνει άπειρες φορές, και αρνητικά, εξαιτίας της εξωτερικής μου εμφάνισης. Δεν πίστευαν ότι θα είμαι τόσο καλή στη δουλειά μου. Μου ζήτησαν συγγνώμη όταν διαπίστωσαν τι μπορώ να πετύχω ως γυμνάστρια. Με σταματούν στην παραλία κοπέλες και με ρωτούν πώς μπορούν να αποκτήσουν το κορμί μου. Και όταν τους εξηγώ τι κάνω γίνονται μαθήτριες μου στο γυμναστήριο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved