Γιώργος Μαζωνάκης: Οι Κάννες, η συνεργασία με τον Arash και το μεταξωτό πουκάμισο!
Gossip Cam

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι Κάννες, η συνεργασία με τον Arash και το μεταξωτό πουκάμισο!

Γιώργος Μαζωνάκης και Arash ενώνονται και τραγουδούν «Boro Boro». 

Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή, Arash παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για τη συνεργασία τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγο πριν ταξιδέψει στις Κάννες πραγματοποίησε ένα μοναδικό μουσικό event με τον διάσημο τραγουδιστή και παραγωγό, Arash.

Ο Έλληνας τραγουδιστής πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», της Εύης Καλογηροπούλου με την οποία και πρόκειται να εμφανιστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης λοιπόν και ο Arash, ένωσαν τα μουσικά τους ταλέντα παρουσιάζοντας τη διασκευή του «Boro Boro» που σημαίνει «Τώρα Τώρα» στα Ελληνικά.

Μια σπουδαία συνεργασία θα μπορούσε κανείς να πει καθώς ο Arash έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα όπως οι Snoop Dog Shaggy, Sean Paul, T-Pain ενώ έχει κατακτήσει και την τρίτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision το 2009.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εμφανίστηκε με ένα απίθανο πανάκριβο πουκάμισο με ιδιαίτερο print. Ο τραγουδιστής άλλωστε είναι λάτρης των μεγάλων οίκων και από την αρχή της καριέρας του ξεχώριζε με το μοναδικό του στιλ.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τους δυο καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved