Αποκλειστικές φωτό: Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα έφυγαν για το φετινό Πάσχα!
Gossip Cam

Αποκλειστικές φωτό: Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα έφυγαν για το φετινό Πάσχα!

Στην εξοχική τους κατοικία στη Σύρο, θα περάσουν όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, το φετινό Πάσχα ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα

Το ζευγάρι περνάει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών μηνών στο αγαπημένο του νησί, όμως τον χειμώνα επιστρέφει στην Αθήνα.

Άλλωστε, ο Γιώργος Νταλάρας θέλει να είναι παρών στα μεγάλα μουσικά γεγονότα, όπως βέβαια και οι θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια της τεράστιας καριέρας του.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μαζί με τη σύζυγό του και τον σκύλο τους ταξίδεψαν σήμερα (11/4), Μεγάλη Τρίτη, με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και μάλιστα επιβιβάστηκαν στο δρομολόγιο που ξεκινάει από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας το μεσημέρι.

Περίμεναν κανονικά όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες στην ουρά επιβίβασης και έψαξαν και εκείνοι να βρουν κάποιο κάθισμα για να τακτοποιηθούν και να απολαύσουν τη διαδρομή εν πλω.

Ο Γιώργος Νταλάρας διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι στην περιοχή του Φοίνικα, μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες στο νησί.

Είναι ένα νησί που έχουν υμνήσει οι μεγαλύτεροι ρεμπέτες της χώρας μας, είδος μουσικής με το οποίο είναι άρρηκτα δεμένος ο Νταλάρας μιας και είναι γιος του αξέχαστου ρεμπέτη Λουκλά Νταράλα.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στη Σύρο και με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτεται για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες από το ταξίδι του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα στη Σύρο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved