Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ευδιάθετος στο καράβι της επιστροφής από Σύρο!
Gossip Cam

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ευδιάθετος στο καράβι της επιστροφής από Σύρο!

Στη Σύρο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με αφορμή ένα φεστιβάλ και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε στο καράβι της επιστροφής στον Πειραιά.

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, ήταν φανερά ευδιάθετος ενώ δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος ούτε από τον φακό μας αλλά ούτε και από τον κόσμο που έτυχε να είναι μαζί του στο πλοίο.

pigmalion-(2).jpg

Ο ίδιος, ήταν ευγενικός με όλους, χαιρετούσε όποιον του μιλούσε και ήταν συνεχώς χαμογελαστός όπως βλέπετε και στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε.

pigmalion-(3).jpg

Να θυμίσουμε πως μετά την τεράστια επιτυχία του Έτερος Εγώ, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day:

«Χάρηκα πάρα πολύ με το Maestro, γιατί ο κύριος Παπακαλιάτης είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός και καλλιτέχνης. Η μία του δουλειά ήταν καλύτερη από την άλλη, οπότε χάρηκα πολύ και για τους Έλληνες συναδέλφους μας που είναι εκεί και κάνουν αυτό που κάνουν όσο καλύτερα μπορούν. Ήμασταν κι εμείς ένα βήμα πριν το Netflix. Δεν με ρώτησαν εμένα, αν με ρωτάτε προσωπικά. Ήταν νομίζω θέματα παραγωγής (που δεν μπήκε)».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved