Ζωή Παπαδοπούλου-Θοδωρής Πλεμμένος: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Χάρις Αλεξίου!
NDP photo agency
Gossip Cam

Ζωή Παπαδοπούλου-Θοδωρής Πλεμμένος: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Χάρις Αλεξίου!

Την κορούλα τους που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο βάφτισαν η Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Πλεμμένος

Η βάφτιση έγινε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Ηλιούπολη και νονές της νεοφώτιστης ήταν η Χάρις Αλεξίου αλλά καιη Ιωάννα Αριστοτελίδου.

Η μόλις δέκα μηνών κόρη του ζευγαριού πήρε τα ονόματα Βαλέρια-Ελένη και φυσικά ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, αν και έκλεψε τις εντυπώσεις η πανευτυχής νονά Χάρις Αλεξίου η οποία είχε επιλέξει για την περίσταση ένα εντυπωσιακό καφτάνι το οποίο είχε συνδυάσει μοναδικά με υπέροχα αξεσουάρ.

Φυσικά, ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού που μοιράστηκαν την ευτυχισμένη αυτή στιγμή του ήταν και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες όπως ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αλλά και η Σοφία Αρβανίτη.

Πάντως, η ευτυχισμένη μαμά είχε φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για τη βάφτιση, κάτι που ήταν εμφανές από τον υπέροχο στολισμό της εκκλησίας αλλά και το μπουφέ με λιχουδιές που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο, όπου δεν ήξερε κανείς τι να διαλέξει ανάμεσα στα μπισκότα με το όνομα της μικρής, cake pops, κουφέτα, marshmallows, ντόνατς και ποπ κορν.

Όσο για την μπομπονιέρα, απέπνεε ρομαντισμό και παρ' όλο που ήταν πολύ απλή, ήταν εντυπωσιακή. Μάλιστα το ζευγάρι επέλεξε να στηρίξει με τα χρήματα που δόθηκαν για τις μπομπονιέρες το μη κερδοσκοπικό σωματείο, «Σώμα Φίλων ΑμεΑ – Δράση για το κάτι άλλο».

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής κόρης του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved