Ο Ρέμος σε μεγάλα κέφια και η νέα αλλαγή στην εμφάνιση της Ανδρούτσου
Gossip Cam

Ο Ρέμος σε μεγάλα κέφια και η νέα αλλαγή στην εμφάνιση της Ανδρούτσου

Με ένα λαμπερό opening party οι ιδιότητες του νέου premium steak house - salumeria - deli “Dacristo" Αντώνης Ρέμος, Χρήστος και Γιώργος Μπίκας και Βασίλης Παναγιώτου υποδέχθηκαν πλήθος επώνυμων καλεσμένων της δημόσιας ζωής της Θεσσαλονίκης, αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και τους πιο απαιτητικούς foodies, που έχουν ήδη αγαπήσει τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της πόλης.

Η βραδιά κορυφώθηκε με το κόψιμο της κορδέλας από τους επιχειρηματίες, όπως συνηθίζεται, σημαίνοντας την αρχή για ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

a-(296)new.jpg

Αντώνης Ρέμος - Χάρης Σιανίδης



To “Dacristo” της Παλαιών Πατρών Γερμανού με τις δύο εισόδους είναι ένα απόλυτα διαδραστικό food concept, που, σε επίπεδο αγοράς, έχει στοιχεία νεοϋορκέζικου deli shop. Έχει δυνατό εκτόπισμα σε επίπεδο κρέατος και premium προϊόντων από Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια αυθεντική salumeria-macelleria που διαθέτει από καφέ και brunch μέχρι deli με premium προϊόντα, μια πλούσια κάβα κρασιών και αλκοόλ κι ένα ολοκληρωμένο steak house! Μπορείς, όμως, και να φας ή να πιείς σε μερικά από τα τραπέζια του, όσο οι άλλοι γύρω σου ψωνίζουν. Και το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείς να προμηθευτείς ό,τι δοκιμάζεις. Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα Wine & Spirits Library, ένα μπαρ όπου θα μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου και να επιλέξεις ένα μενού με πυρήνα τη haute κρεατοφαγία και τις premium κοπές. Στο κάτω επίπεδο θα υπάρχει ένα κελάρι με μοναδικές ετικέτες κρασιού, ένα δωμάτιο που θα φιλοξενεί μια συλλογή από πούρα, αλλά κι ένας πιο ιδιωτικός χώρος με μερικά μοναστηριακά τραπέζια.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved