Η σπάνια εμφάνιση του Λάτσιου, το πράσινο παντελόνι της Κοντοβά & ο Τζουμάνης από το GNTM
Gossip Cam

Η σπάνια εμφάνιση του Λάτσιου, το πράσινο παντελόνι της Κοντοβά & ο Τζουμάνης από το GNTM

Πού συναντήσαμε τον Γιάννη Λάτσιο μόνο, την Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της και πώς είναι σήμερα ο πρώην GNTM, Δημοσθένης Τζουμάνης;

Απαντήσεις μας έδωσε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv που ήταν «παρών» σε πρόσφατες εξόδους τους.

Τον Γιάννη Λάτσιο συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας. Μόνος με casual look και φορώντας γυαλιά ηλίου απολάμβανε τη βόλτα του περπατώντας με τα χέρια στις τσέπες και ελαφρώς σκεπτικός. Όπως πάντα όμως γοητευτικός ο Γιάννης Λάτσιος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των περαστικών.

Στο ίδιο σημείο «τσακώσαμε» και την πάντα λαμπερή και καλοντυμένη, Χριστίνα Κοντοβά. Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας δεν ήταν μόνο αλλά και με την υπέροχη μικρή της κόρη.

Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα του στο κέντρο της πρωτεύουσας ενώ εντυπωσιακό ήταν -για μια ακόμη φορά- το look της Χριστίνας Κοντοβά. Φορώντας ένα απίθανο παντελόνι σε σκούρα πράσινη απόχρωση, πουλόβερ και παλτό μαγνήτισε τα βλέμματα.

Πρόσφατα με αφορμή τα 3 χρόνια της κόρης της, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση. ««Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε». 3 χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια… #σανσήμερα #3χρόνιαμαζί #adoptingAda», έγραψε στο Instagram της.

Τέλος, μετά από καιρό είδαμε και πάλι τον πρώην παίκτη του GNTM, Δημοσθένη Τζουμάνη, καλεσμένο σε λαμπερό event. Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Παραμένει γοητευτικός και σέξι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved