H no make up Βίκυ Καγιά και ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Αργυρός!
Gossip Cam

H no make up Βίκυ Καγιά και ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Αργυρός!

Υπέροχες συναντήσεις! Πού συναντήσαμε Βίκυ Καγιά και Κωνσταντίνο Αργυρό;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε Βίκυ Καγιά και Κωνσταντίνο Αργυρό στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια πρόσφατα έκανε τη βόλτα της στη Βουκουρεστίου και για μια ακόμη φορά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Αυτή τη φορά όμως όχι για το σύνολό της – που μια χαρά ήταν- απλά πιο casual από ότι συνήθως αλλά για την επιλογή της να κάνει την εμφάνισή της χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Γιατί η Βίκυ Καγιά δεν έχει ανάγκη τα φτιασιδώματα καθώς έχει βρει τα απόλυτα μυστικά για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

«Πιστεύω ότι το πρόσωπό μας δεν χρειάζεται πολλά τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 40. Τα βασικά αρκούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε το καθαριστικό μας, την ενυδατική μας, καμία φορά μία κρέμα ματιών και μία φορά την εβδομάδα ένα πίλινγκ και μια μάσκα. Εγώ δεν χρησιμοποιώ ούτε κρέμα νυκτός. Επίσης αποφεύγω το μέικαπ και την έντονη μάσκαρα από το πρωί. Κάνουμε κακό στα χαρακτηριστικά μας»

Στο ίδιο σημείο συναντήσαμε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Πάντα γοητευτικός με άψογο σύνολο! Ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο όσο ο κόσμος που περνούσε από δίπλα του τον… «χάζευε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved