Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Καΐλα! Δείτε πώς είναι σήμερα, στα 70 του χρόνια!
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Καΐλα! Δείτε πώς είναι σήμερα, στα 70 του χρόνια!

Έχουν περάσει 66 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Βασίλης Καΐλας ενσάρκωσε τον πρώτο του ρόλο ως παιδί θαύμα και ο ίδιος παραμένει ένας απλός άνθρωπος με εκείνη την καλλιτεχνική σπίθα όμως στα μάτια του και τη λατρεία για κάθε τι που αφορά στο θέατρο και τον κινηματογράφο. 

Σπάνια ο ηθοποιός κάνει δημόσιες εμφανίσεις, κάτι που έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια: Να απέχει από τη δημοσιότητα. Και το τηρεί με μεγάλη ευλάβεια, προτιμώντας να ζει μία ήσυχη ζωή στο Λαγονήσι όπου βρίσκεται το σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, Άννα, την κόρη του και τον εγγονό του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο ίδιος είχε πει με χιούμορ για τις γυναίκες της ζωής του: «Ευτυχώς η ζωή μου τα έφερε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Έχω μια υπέροχη κόρη και μια υπέροχη γυναίκα, την Άννα. Το αστείο είναι ότι πάντα φοβόμουν να φλερτάρω λόγω δημοσιότητας. Πίστευα ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Καΐλα, αλλά τον Βασιλάκη των ταινιών. Ευτυχώς , η γυναίκα μου δεν ήξερε τι δουλειά έκανα καθώς δεν έβλεπε ταινίες. Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά. Την είχε πατήσει».

Ο Βασίλης Καΐλας, στα 70 του χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όμως συνεχίζει να διατηρεί φιλικές επαφές με πολλούς συναδέλφους του. Όπως με τον Ρήγα Αξελό και τη Ζωή Ρηγοπούλου με τους οποίους και εθεάθη προ ημερών στο κέντρο της παλιάς Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα να απολαμβάνει τη βόλτα του. Μάλιστα, ο Βασίλης Καΐλας δεν δυσανασχέτησε καθόλου όταν αντίκρισε απέναντί του τον φωτογραφικό φακό και με γλυκύτητα πόζαρε μαζί με την παρέα του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρόσφατη σπάνια εμφάνισή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved