Ο Δήμος Μπακογιάννης μαθαίνει ποδήλατο, η εμφάνιση της Γεωργιάδου & τα δίμετρα πόδια της Δικαιούλια
Gossip Specials

Ο Δήμος Μπακογιάννης μαθαίνει ποδήλατο, η εμφάνιση της Γεωργιάδου & τα δίμετρα πόδια της Δικαιούλια

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τα είδε και τα κατέγραψε όλα. Όσα είδαμε αυτές τις ημέρες και νύχτες στην Αθήνα.

Όλα τα είχαν οι προηγούμενες ημέρες για τους επώνυμους. Και βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και ψώνια και νυχτερινή έξοδος αλλά και κοπή της βασιλόπιτας.

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε καρέ- καρέ τις εξόδους των celebrities και δείτε ποιους πετύχαμε.

Στο κέντρο της Αθήνας είδαμε την Σία Κοσιώνη να μαθαίνει ποδήλατο στον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ντυμένη casual και δίχως ίχνος μακιγιάζ, ήταν στο πλευρό του μικρού γιου της και του έδινε τις απαραίτητες συμβουλές για να μην πέσει από το ποδήλατο αλλά και για να μάθει να κάνει σωστά και προσεκτικά τις βόλτες του.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Στο κέντρο της Αθήνας πετύχαμε και τον Σάκη Τανιμανίδη, χωρίς την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα. Λίγο πριν την πρεμιέρα του Dragons’ Den ο παρουσιαστής ήταν στην καρδιά της πρωτεύουσας μιλώντας στο κινητό του.

Στην Αθήνα πιάσαμε και την Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο να κάνουν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Δείτε φωτογραφίες

Βόλτα με τα παιδιά τους για τους επώνυμους γονείς. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του και το παιδί τους βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων για ψώνια, αλλά και για να απολαύσουν ένα χαλαρό απόγευμα.

Το ίδιο εμπορικό επέλεξαν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους.

Ο Γιάννης Βαρδής με την Νατάσα Σκαφίδα και τα παιδιά τους παρακολούθησαν τα εντυπωσιακά show του Ιταλικού Circo Acquatico Bonaccini. Εκεί ήταν και η Βίκυ Βολιώτη.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους:

Στο θέατρο Νέος Ακάδημος οι συντελεστές της παράστασης "DOGVILLE" έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους. Τα νάζια της Έλλης Τρίγγου και η καλή της διάθεση μας έκαναν να χαμογελάσουμε. Στο Nox που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή είδαμε την Βασιλική Νταντά αλλά και την Άρτεμις Αλεξανδράτου με το αποκαλυπτικό μπούστο της. Για φαγητό και ποτό βρέθηκαν η αγαπημένη Στέλλα Γεωργιάδου που είχαμε καιρό να δούμε αλλά και η Βιργινία Δικαιούλια με τα ατελείωτα πόδια της.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved