Βέρτης: «Δε μπορούμε στην Ελλάδα να ανεβάζουμε το εισιτήριο & να ανταπεξέλθει στο κόστος παραγωγής»
4330248
Gossip Specials

Βέρτης: «Δε μπορούμε στην Ελλάδα να ανεβάζουμε το εισιτήριο & να ανταπεξέλθει στο κόστος παραγωγής»

Ο Νίκος Βέρτης, 10 χρόνια μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις, ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι κοντά στο κοινό του με μια σειρά από συναυλίες που σίγουρα όσοι τις παρακολουθήσουν θα εντυπωσιαστούν.

Με ένα άκρως φαντασμαγορικό stage, με πολλά επίπεδα, που όμοιο του, όπως είπαν οι συνεργάτες του, δεν έχει στηθεί ποτέ ξανά, υπόσχεται σε όλους μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, με μελωδίες και ήχους που θα εντυπωσιάσουν, με φαντασμαγορικά σκηνικά αλλά με πάνω από όλα τη δική του μοναδική ποιότητα.

202108241109540.9726_NIKOS_VERTIS_2382021.jpg

Ο Νίκος Βέρτης το απόγευμα της Τρίτης, μίλησε στους δημοσιογράφους για την απόφασή του να περάσει το καλοκαίρι του οργώνοντας την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Το gossip-tv λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό παραλιακό χώρο στη Βούλα, μίλησε με το Νίκο Βέρτη για όλα όσα ετοιμάζει στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

202111091051120.9219_NIKOS_VERTIS_8112021.jpg

-Το 2013 είχα παρακολουθήσει μια από τις συναυλίες σου και συγκεκριμένα στη Ρόδο. Θυμάμαι ότι ήταν μια τεράστια παραγωγή. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που θα παρουσιάσεις 10 χρόνια μετά;

«Θα είναι λίγο μεγαλύτερη παραγωγή από εκείνη του 2013. Όχι σε όγκο αλλά σε εντυπωσιακότητα, σε ποιότητα ήχου και φωτισμού, ενορχήστρωσης, μουσικής επιμέλειας. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία εγώ και οι συνεργάτες μου για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την παραγωγή για όλο το καλοκαίρι. Θέλω να δίνω στον κόσμο, όσο το δυνατόν γίνεται, καλύτερη ποιότητα, αυτού που ξέρει από εμένα, για να μην απογοητευθεί. Ερχόμενος κάποιος σε μια συναυλία μου θέλω να είναι κάτι παραπάνω από αυτό περίμενε να δει από εμένα, κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε δει για παράδειγμα στο video clip, ή έχει ακούσει στο cd».

-Τι είναι αυτό που μπορεί να περιμένει κάποιος να δει και να ακούσει σε αυτές τις εμφανίσεις σου;

«Δε θα ήθελα να επικεντρωθώ τόσο πολύ σε αυτό που θα δε, όσο σε αυτό που θα νιώσει. Κάποιες φορές ένα συναίσθημα που έχουμε τη στιγμή που το ζούμε μετά από μερικές ημέρες ή κάποιους μήνες ή χρόνια το ξεχνάμε. Αν το ξαναζήσουμε όμως εκείνο το συναίσθημα τότε συνειδητοποιούμε ότι ήταν κάτι πολύ απολαυστικό. Αυτοί που είχαν έρθει το 2013 στις συναυλίες και τους είχε μείνει μια γλυκιά γεύση τώρα θα είναι πιο γλυκιά. Αυτοί που δεν είχαν έρθει και το είχαν ακούσει από κάποιους άλλους θα δουν ότι οι κάποιοι άλλοι δεν τους κορόιδεψαν λέγοντάς τους ότι αυτό που κάνουμε εμείς γίνεται με αγάπη. Γιατί, όπως γνωρίζεις το εισιτήριο που έχουμε είναι ίδιο με οποιαδήποτε παραγωγή. Θα μπορούσα αν είχα πέντε άτομα μουσικούς ή τρεις μουσικούς και μια σκηνή 3 μέτρα το εισιτήριο θα είχε πάλι την ίδια τιμή».

image00003.jpg

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη τύπου

-Δε γίνεται αυτό που μου λες

«Δε μπορούμε δυστυχώς στην Ελλάδα, να ανεβάζουμε το εισιτήριο και να ανταπεξέλθει στο κόστος της παραγωγής. Άρα λοιπόν όλοι μαζί και εγώ και η παραγωγή και οι μουσικοί και όσοι εργάζονται για να στηθεί αυτό το πράγμα συμβάλουν σε κάτι ρομαντικό που θέλουν να στηθεί και θέλουν να γίνει. Όσοι συνεργάζονται σε αυτό το πράγμα έρχονται πρώτα από αγάπη. Δεν μπορεί να συνεργαστεί κάποιος μαζί μας αν δεν έρθει με το σκεπτικό ότι πάω για να ζήσω την εμπειρία. Και εγώ που το στήνω.Το εισιτήριο θα είναι στις τιμές που πωλούνται όλα τα εισιτήρια. Δυστυχώς για την παραγωγή η κανονική αξία αυτής της συναυλίας θα έπρεπε να είναι από 80 έως 120 ευρώ το εισιτήριο. Η κανονική αξία. Όμως παρόλα αυτά το εισιτήριο θα ξεκινάει από 20 ευρώ έως 35 ευρώ».

-Για ποιο λόγο να έρθω να σε δω σε μια συναυλία ενώ έχω τη δυνατότητα να σε δω όποτε θέλω κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών σου στην Αθήνα;

«Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Το μαγαζί είναι κάτι τελειώς διαφορετικό από αυτό που παίζουμε στη συναυλία. Είναι άλλη ενέργεια. Είναι διαφορετικό ακόμη και το πρόγραμμα και το στήσιμο του προγράμματος».

-Θα δούμε έναν άλλο Νίκο Βέρτη;

«Ελπίζω καλύτερο...»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, την οποία συντόνιζε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Νίκος Βέρτης μίλησε εκτός από τις συναυλίες του και για τους νέους καλλιτέχνες αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Δείτε απόσπασμα από όσα είπε στους δημοσιογράφους στο video που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved