Το ηλικιωμένο ζευγάρι που έγινε viral με τις φωτό του, 77 χρόνια μετά τον γάμο του!
Inside Stories

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που έγινε viral με τις φωτό του, 77 χρόνια μετά τον γάμο του!

O Ρόις και η Φράνκι Κινγκ στις 16 Σεπτεμβρίου του 1944, σε μία σύντομη άδεια εκείνου τότε ως στρατιώτη πριν φύγει στον πόλεμο, παντρεύτηκαν σε μία επίσης σύντομη τελετή.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι ζει σε ειδικό ξενώνα στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών και το προσωπικό που το φροντίζει θέλησε να τούς κάνει το πιο όμορφο δώρο δημιουργώντας ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους που δεν είχαν ποτέ όλα αυτά τα χρόνια.

Στις 16 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στην επέτειο των 77 χρόνων τους, βρήκαν ένα vintage νυφικό για τη Φράνκι και μία στρατιωτική σχολή για τον Ρόις ενώ διακόσμησαν και τον χώρο κατάλληλα ώστε να θυμίζει την εποχή του πολέμου.

Η μία από τις δύο κόρες του, βοήθησε την 97χρονη μητέρα της να ντυθεί νύφη αλλά και τον πατέρα της να βάλει τη στολή του.

Το ζευγάρι το έζησε στο μέγιστο βαθμό, δείχνοντας πολύ χαρούμενο γι’ αυτή την έκπληξη.

Την ώρα της όλης εκδήλωσης ακούγονταν τραγούδια από την εποχή του γάμου τους ενώ οι καλύτερες πόζες που πήρε το ζευγάρι ήταν μπροστά από μία ανθοστόλιστη αψίδα όπου αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά.

Αξίζει να πούμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει από τις κόρες του τέσσερα εγγόνια και πολλά δισέγγονα. Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους που αναβίωσε μετά από τόσα χρόνια, αναρτήθηκαν στο Facebook με αποτέλεσμα να υπάρξει «βροχή» από likes, shares αλλά και τρυφερά σχόλια για το αγαπημένο ηλικιωμένο ζευγάρι. Λογικό λοιπόν οι δυο τους να γίνουν Viral!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved