Το υπέροχο φόρεμα της Κοσιώνη, η κούκλα Καλλιστώ Βαρδή και η αγκαλιά Aσλανίδου- Γιάννη Βαρδή
Exodos

Το υπέροχο φόρεμα της Κοσιώνη, η κούκλα Καλλιστώ Βαρδή και η αγκαλιά Aσλανίδου- Γιάννη Βαρδή

Μια συναυλία στον Αντώνη Βαρδή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 04/09, στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Μια μουσική γιορτή αφιερωμένη στο μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη με συμμετοχή πολλών σπουδαίων καλλιτεχνών.

AKHS-DEIXKSIMOS-GIANNHS-VARDIS-HARIS-VARTHAKOYRHS-ANTONHS-REMOS.jpg

Άκης Δείξιμος-Γιάννης Βαρδής-Χάρης Βαρθακούρης-Αντώνης Ρέμος- Κώστας Δόξας

Το βράδυ της Δευτέρας πλήθος κόσμους βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο και απόλαυσε μια βραδιά γεμάτη από τα υπέροχα τραγούδια που μας άφησε κληρονομιά ο Αντώνης Βαρδής.

PEGKY-ZHNA1.jpg

Πέγκυ Ζήνα

Η φετινή συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε έφερετον τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια» και τις αγαπημένες μουσικές του συνθέτη τραγούδησαν οι Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Χάρης Βαρθακούρης, Άκης Δείξιμος, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζε τη βραδιά, ενώ ειδική συμμετοχή είχε η Χάρις Αλεξίου καθώς και ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος συμμετείχε τιμητικά.

GIORGOS-DALARAS2.jpg

Γιώργος Νταλάρας

Η Χαρούλα Αλεξίου όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τιμήσει τον αξέχαστο συνθέτη, λύγισε. Η αγαπημένη σε όλους Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας ένα λευκό χαρτί και βουρκωμένη είπε: «Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να στο δώσω…» . Αμέσως μετά ερμήνευσε το τραγούδι Ξημερώνει, του Αντώνη Βαρδή και καταχειροκροτήθηκε.

HARIS-ALEXIOY1.jpg

Χάρις Αλεξίου

Συγκινητική στιγμή ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, που με τα λόγια της έκανε πολλούς να βουρκώσουν.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον. Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…»

KALLISTO-VARDI-GIORGOS-LIANOS.jpg

Καλλιστώ Βαρδή-Γιώργος Λιανός

Αξίζε να αναφέρουμε ότι με τα έσοδα της συναυλίας θα αγοραστούν ανεπτυγμένα, βραδύκαυστα και πλατύφυλλα δέντρα για τις επόμενες αναδασώσεις και τις επόμενες γενιές.

ANTONHS-VARDIS.jpg

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν στο Καλλιμάρμαρο και κατέγραψε όλα όσα έγιναν αλλά και τους επώνυμους που παρακολούθησαν τη συναυλία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved