Κατερίνα Στικούδη: Οι διατροφικές συνήθειες και η γυμναστική της
Taste

Κατερίνα Στικούδη: Οι διατροφικές συνήθειες και η γυμναστική της

Θα έχουμε ευχάριστο γεγονός; Θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας η Κατερίνα Στικούδη ή θα μείνει single. 

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό» τόνισε στο ΕΓΩ.

-'Έρωτας ή δουλειά... Πού δίνεις προτεραιότητα;

«Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω πάρα πολύ αυτή την περίοδο, ετοιμάζω και-νούργιο δίσκο, τον τέταρτο μου, και καινούργια βιντεοκλίπ, τα οποία θα είναι single με έναν τελείως διαφορετικό ήχο. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, έχω πάρα πολλά να πω και νομίζω ότι θα δείτε πολλά στο μέλλον.»

- Ποιες είναι οι διατροφικές σου συνήθειες και τι γυμναστική κάνεις;

Τον τελευταίο καιρό προπονούμαι με cross fit, είμαι πολύ καινούργια στο συγκεκριμένο άθλημα. Έχει πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει σε εγρήγορση. Το επέλεξα γιατί κάθε μέρα κάνουμε διαφορετικά πράγματα και δεν είναι καθόλου βαρετό. Τώρα, όσον αφορά τη λέξη δίαιτα, προσπαθώ να μην υπάρχει στο λεξιλόγιο μου. Τρώω το πρωινό μου, κάνω συχνά γεύματα με φρούτα, ψάρια, λαχανικά και κρεατικά, ενώ τα Σαββατοκύριακα επιτρέπω στον εαυτό μου κάποιες μικρές παρασπονδίες. Μέχρι εκεί όμως.»

Έχεις στερηθεί πράγματα για την εικόνα σου;

«Όχι δεν έχω στερηθεί με την έννοια της συνεχούς αποχής από κάτι. Όμως λόγω της δουλειάς, χρειάζεται να γυμνάζομαι και να προσέχω τη διατροφή μου. Όσο πιο απλές είμαστε τόσο πιο πολύ αρέσουμε στους άντρες. Αλλά το παν είναι να αρέσεις στον εαυτό σου. Η ψυχολογία μας κάθε μέρα αλλάζει και το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Καλό είναι να βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να νιώθουμε όμορφα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved