Ντίνα Νικολάου: «Η τηλεόραση είναι το σαράκι μου»
Taste

Ντίνα Νικολάου: «Η τηλεόραση είναι το σαράκι μου»

Η σεφ Ντίνα Νικολάου κάνει φλας μπακ στην καριέρα της και μιλά για τη νέα εκπομπή «Made @ Home» που παρουσιάζει στον Alpha.

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής εκτός κουζίνας η σεφ συναντά τον αγαπημένο της φίλο Ηλία Μαμαλάκη και μαζί ανακαλύπτουν ένα σημείο της πόλης με σπιτικό φαγητό της μαμάς, ενώ στο επόμενο εξερευνά τα παλιά μαγειρεία της Αθήνας.

«Στη μικρή οθόνη άρχισα να μαγειρεύω από τον “Πρωινό καφέ”, συνέχισα με τους “Νηστικούς πράκτορες”, ακολούθησαν οι παραγωγές “Στην κουζίνα με την Ντίνα”, “Ελλήνων γεύσεις”, “Ενα τραπέζι Ελλάδα” και τώρα εδώ στον Alpha ζήτησα για σκηνικό ένα αληθινό σπίτι με αυλή, για να παίρνω από τον κήπο τα ζαρζαβατικά μου» αναφέρει στην «Espresso» η γλυκιά Ντίνα και συμπληρώνει:

«Για μένα η μεγαλύτερη επιβράβευση από τους τηλεθεατές μου είναι όταν μου γράφουν στο site μου -λαμβάνω 150 e-mails την ημέρα και τα απαντάω όλα προσωπικά- ότι έφτιαξαν τη συνταγή που τους έδειξα από το γυαλί και ήταν ακριβώς όπως τους την είχα περιγράψει». Η επαφή της με τον κόσμο είναι καθημερινή και απαραίτητη για εκείνη!

«Θέλω να ανταποκριθώ σε όλα τα αιτήματα των συνανθρώπων μου, γιατί αγαπώ τον άνθρωπο. Και καταλαβαίνουν ότι δεν τους κοροϊδεύω, γιατί κάνω πάνω από όλα την ψυχοθεραπεία μου μέσα από την επαφή. Η δουλειά μου είναι ουσιαστικά στη Γαλλία, όπου διατηρώ με την αδελφή μου και τον γαμπρό μου ελληνικά εστιατόρια. Εδώ στην Ελλάδα παραδίδω μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Αρα την τηλεόραση την κάνω γιατί τη γουστάρω, είναι το σαράκι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved