Διαγωνισμός: Πώς να περάσεις 5 μέρες στο Μπαλί όπως οι αγαπημένοι σου celebrities!
Travel

Διαγωνισμός: Πώς να περάσεις 5 μέρες στο Μπαλί όπως οι αγαπημένοι σου celebrities!

Από τη Julia Roberts στην Chrissy Teigen και από το ζεύγος Kutcher-Kunis στην Paris Hilton. Υπάρχει ένας εξωτικός προορισμός που όλοι οι celebrities αγαπούν και επισκέπτονται συχνά για να χαλαρώσουν και να μπουν σε mood καλοκαιρινό. Ο λόγος για το «μαγευτικό» Μπαλί!

Επειδή, λοιπόν, όπως κάθε Χειμώνα, οι ηλιόλουστοι προορισμοί έχουν την «τιμητική» τους και με αφορμή τον διαγωνισμό που «παίζει» αυτές τις μέρες στα social media και σε στέλνει δωρεάν στο Μπαλί για πέντε ολόκληρες ημέρες (ω, ναι), αποφασίσαμε να βάλουμε κάτω από το «μικροσκόπιό» μας το τροπικό αυτό νησί της Ινδονησίας και να σου αποδείξουμε ότι μπορείς να περάσεις ένα πενθήμερο στο Μπαλί, όπως οι αγαπημένοι σου stars.

«Eat, Pray, Love» στο Μπαλί, όπως η Julia Roberts

Αν έχεις δει την ταινία «Eat, Pray, Love» με τη Julia Roberts, τότε ξέρεις πόσο καλά πέρασε η διάσημη ηθοποιός στο Μπαλί. Στην ταινία η Roberts υποδύεται μια γυναίκα η οποία, έπειτα από το διαζύγιό της, αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι ζωής και καταλήγει στο Μπαλί, όπου ερωτεύεται τον γοητευτικό Felipe (Javier Bardem) και βρίσκει –επιτέλους- την εσωτερική της ηρεμία.

2

Στην ταινία θα δεις τη Julia να κάνει βόλτες με το ποδήλατο της στην καλλιτεχνική Ubud, να μένει σε μια ευήλια βίλα και να κάνει διαλογισμό. Αν ταξιδέψεις, λοιπόν, στο Μπαλί, μην παραλείψεις να πας στην Ubud, να απολαύσεις μασάζ από τα χεράκια των ντόπιων, να κάνεις γιόγκα μαζί τους, να επισκεφτείς το δάσος με τις μαϊμούδες (και να παίξεις μαζί τους), να κάνεις τη βόλτα σου στους υπέροχους ορυζώνες Tegalalang και, φυσικά, να… ερωτευτείς!

3

Απόλαυσε το Μπαλί όπως η Chrissy Teigen και ο John Legend

Στο Μπαλί βρέθηκε το περασμένο διάστημα η «εκρηκτική» Chrissy Teigen με τον σύζυγό της -τον διάσημο τραγουδιστή John Legend- και την κορούλα που έχει αποκτήσει μαζί του. Από τις φωτογραφίες που «ανέβασε» η Chrissy στα social media, φαίνεται πως η οικογένεια πέρασε υπέροχα στην εξωτική Ινδονησία. Όπως ανέφερε το γνωστό μοντέλο, στο Μπαλί ένιωσε «το κορμί και το μυαλό της να καθαρίζουν», ενώ ενθουσιάστηκε με τις τοπικές ενδυμασίες που είχε την τύχη να δοκιμάσει.

9

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της, η οικογένεια έμεινε σε ένα τροπικό θέρετρο ευεξίας και χαλάρωσης κοντά στην Ubud και έκανε σπα και γιόγκα περιτριγυρισμένη από την τροπική βλάστηση!

Μπες σε φάση ρομαντική όπως ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis

Το Μπαλί επέλεξε και το χολιγουντιανό ζευγάρι Ashton Kutcher και Mila Kunis για το πρώτο του ταξίδι μαζί! Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο «νησί των θεών», οι δύο σταρ έμειναν σε μια ρομαντική σουίτα στην περιοχή Nusa Dua. Με θέα στον Ινδικό Ωκεανό και με μια εξωτική παραλία στα πόδια τους, οι σταρ του Χόλιγουντ χαλάρωσαν και ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Για πάρε ιδέες για το δικό σου ταξίδι στο Μπαλί!

5

Αν μάλιστα αγαπάς τα σπορ και τη θάλασσα, όπως το διάσημο ζευγάρι, στο Μπαλί θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σέρφινγκ, καταδύσεις και φυσικά… να δεις το ηλιοβασίλεμα ξαπλωμένη στην άμμο!

6

Διασκέδασε όπως η Paris Hilton

Το Μπαλί λατρεύει και η Paris Hilton η οποία πέρασε υπέροχα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο ξεχωριστό αυτό νησί της Ινδονησίας πριν από περίπου δύο χρόνια. Η γνωστή κληρονόμος έμεινε σε ένα υπέροχο δωμάτιο στη Seminyak. Πρόκειται για μια άκρως τουριστική περιοχή που προτιμούν οι λάτρεις της διασκέδασης και της νυκτερινής ζωής, όπως η Paris!

7

Στη Seminyak και την Kuta οι τουρίστες χορεύουν στα μπαρ και απολαμβάνουν τις βουτιές τους στα καταπράσινα νερά! Η φιλόζωη Hilton δεν παρέλειψε, βέβαια, να επισκεφτεί την Ubud για να δει από κοντά τις παιχνιδιάρικες μαϊμούδες.

8

Πήγαινε στο Μπαλί δωρεάν και διασκέδασε όπως οι αγαπημένοι σου celebrities


Αν ονειρεύεσαι να κάνεις ένα ταξίδι στο Μπαλί και να φύγεις μακριά από το κρύο και τις βροχές, καλό είναι να αρχίσεις να οργανώνεσαι. Ο διαγωνισμός στα social media για τον οποίο όλοι μιλούν τις τελευταίες ημέρες είναι σίγουρα μια αφορμή για να ετοιμάσεις βαλίτσες!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μπεις στην κλήρωση και να κερδίζεις ένα δωρεάν ταξίδι στο Μπαλί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι να τραβήξεις με το smartphone σου μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει viral (ή να βρεις κάτι από το Διαδίκτυο) και στη συνέχεια, να το «ανεβάσεις» στο προφίλ σου στο Facebook ή το Instagram με το hashtag του διαγωνισμού (θα το βρεις στο www.1millionlikes.gr). Είσαι έτοιμη να φύγεις για το «νησί των θεών» και των διασημοτήτων;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved