Μια ζωή – πάρτι για τη Ζέτα Βομβογιάννη
VIP Life

Μια ζωή – πάρτι για τη Ζέτα Βομβογιάννη

Απολαμβάνοντας τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον διεθνούς φήμης έμπορο κοσμημάτων Φρανσουά Γκραφ, ελεύθερη, πλούσια και ωραία, η Ζέτα Βομβογιάννη γράφει το δικό της -απολύτως αληθινό- παραμύθι

Σε κοσμοπολίτισσα διεθνούς περιωπής αναδεικνύεται η ελεύθερη, ωραία και εκατομμυριούχος Ζέτα Βομβογιάννη. Στη λίστα των καθημερινών της υποχρεώσεων υπάρχουν κυρίως τα πιο λαμπερά πάρτυ και οι δεξιώσεις της αμερικανικής -και παγκόσμιας- ελίτ στις εκδηλώσεις της οποίας η παρουσία της Ζέτας είναι απολύτως υποχρεωτική. Χαρακτηριστικά ως προς το μέγεθος και τη σημασία τους για τον κόσμο του τζετ σετ είναι τα θρυλικά πάρτυ που διοργανώνει δύο ή και τρεις φορές τον χρόνο ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Η ζωή είναι μια περιπέτεια για τη Ζέτα Βομβογιάννη, μια γυναίκα που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και κατόπιν εισήλθε στα κορυφαία επιχειρηματικά σαλόνια ως σύζυγος ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους διαμαντιών και κοσμηματοπώλες του κόσμου, του Φρανσουά Γκραφ. Τώρα η Ζέτα απολαμβάνει μια ονειρεμένη ζωή, γεμάτη διασκέδαση και πολυτέλεια: βουτιές στις πιο απίθανες παραλίες του πλανήτη, μετακινήσεις με ιδιωτικά τζετ, κοσμικές παρέες κ.λπ. Αν υπάρχει τρόπος για να επιβραδυνθεί το πέρασμα του χρόνου, φαίνεται ότι η Ζέτα Βομβογιάννη τον έχει ανακαλύψει - οι αυξημένες κοινωνικές της υποχρεώσεις και η παράλληλη επιχειρηματική της δραστηριότητα, σε συνδυασμό με το μεγάλωμα του παιδιού της, αποδεικνύουν μια άοκνη προσωπικότητα που φροντίζει να παραμένει μια εκθαμβωτικά ελκυστική γυναίκα. Κάποιοι που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις από το σύμπαν του διεθνούς τζετ σετ και συναναστρέφονται την Ελληνίδα καλλονή λένε χαρακτηριστικά: «Η Ζέτα παραμένει εκρηκτική, θυελλώδης, ποθητή. Παρόλο που εδώ και χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του παιδιού της, δεν άφησε τη μητρότητα να την αποκόψει από τη θηλυκή της υπόσταση, αλλά ούτε και από τους κύκλους των κοσμικών της Ευρώπης και της Αμερικής. Η Ζέτα Βομβογιάννη, η οποία εκ φύσεως δεν διαθέτει μόνο σωματικό κάλλος αλλά και έντονη προσωπικότητα, εξακολουθεί να συνιστά το απαραίτητο “πικάντικο” συστατικό στον πλανήτη της διεθνούς social life, γι’ αυτό και βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved