Το love story της Αθανασίας Κομνηνού και του Γιώργου Καρτάλη
VIP Life

Το love story της Αθανασίας Κομνηνού και του Γιώργου Καρτάλη

Ένα από τα πλέον περιζήτητα κορίτσια της εγχώριας αριστοκρατίας φαίνεται ότι βρήκε τον... δάσκαλο του.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, η Αθανασία Κομνηνού έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του επιχειρηματία Γιώργου Καρτάλη. Εκείνη ανήκει στην επιφανή οικογένεια εφοπλιστών, εκείνος είναι απόγονος του ιδρυτή της περίφημης Σχολής Μωραΐτη σε μια παιδιόθεν φιλική σχέση που πέρασε στο ερωτικό στάδιο ωριμάζοντας.

Η Αθανασία και ο Γιώργος τυχαίνει να γνωρίζονται από τα εφηβικά τους χρόνια. Μεγάλωσαν σε κοινές παρέες, αλλά λόγω σπουδών και διαφορετικών υποχρεώσεων ακολούθησαν εντελώς αντίθετους δρόμους. Όταν συναντήθηκαν ξανά, όμως, άρχισαν να κάνουν όλο και πιο στενή παρέα, μέχρι που ανακάλυψαν ο ένας στον άλλον τον ιδανικό σύντροφο.

«Είναι ένα από τα ειδύλλια που, εάν δεν διαπιστώναμε ιδίοις όμμασι ότι ισχύει, δεν θα το πιστεύαμε», σχολιάζουν άτομα από τον κύκλο τους. «Ισως γιατί γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν από παιδιά. Αφού λοιπόν ο καθένας τους έκανε τον κύκλο του, όταν βρέθηκαν και πάλι οι δυο τους ήξεραν πολύ καλά τι ήθελαν από μια σχέση. Έτσι, άρχισαν να ξανακάνουν παρέα και να έρχονται κοντά μέχρι που έγιναν ζευγάρι», αποκαλύπτουν στο Πρώτο Θέμα φίλοι του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved