To μυστικό «εφεδρικό» νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η φωτό που δεν είδε ποτέ κανείς!
VIP Life

To μυστικό «εφεδρικό» νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η φωτό που δεν είδε ποτέ κανείς!

Στις 29 Ιουλίου του 1981 η πριγκίπισσα Νταϊάνα περπάτησε σιγά σιγά στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για να φτάσει δίπλα στον τότε διάδοχο του θρόνου, Κάρολο και να ενώσουν τις ζωές τους, φορώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά νυφικά που είχαν δημιουργηθεί ποτέ μέχρι τότε. 

Το νυφικό ήταν ολομέταξο και είχε πολύ φουσκωτά και εντυπωσιακά μανίκια όμως ποιος θα μπορούσε να γνωρίζει ότι υπήρχε και εφεδρικό και τελείως διαφορετικό φόρεμα για την περίσταση που ετοιμαζόταν συγχρόνως με αυτό που είδαμε στις ιστορικές φωτό της πριγκίπισσας της Ουαλίας;

Την αποκάλυψη έκανε η σχεδιάστρια νυφικών Elizabeth Emanuel η οποία μιλώντας στο βρετανικό Hello παραδέχτηκε ότι υπήρχε «εφεδρικό» νυφικό σε περίπτωση που διέρρεαν σχέδια, υφάσματα ή άλλα στοιχεία για το πρωτότυπο νυφικό.

https://www.instagram.com/p/CvRjUn-vwSa/

«Το εφεδρικό νυφικό δημιουργήθηκε σε περίπτωση που το μυστικό του πραγματικού φορέματος έβγαινε ποτέ στη φόρα. Ευτυχώς, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ... Το φόρεμα ήταν από απαλό ιβουάρ μεταξωτό ταφτά με κεντημένες λεπτομέρειες με χτένια στο στρίφωμα και τα μανίκια. Μικροσκοπικά μαργαριτάρια ήταν ραμμένα στο μπούστο» αποκάλυψε η σχεδιάστρια μόδας η οποία είχε σχεδιάσει το εφεδρικό με τον πρώην σύντροφό της David.

https://www.instagram.com/p/CvpnxWStKm2/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved