Μαρία Ολυμπία: Διάσημος σεφ το νέο της αμόρε – Η απιστία και οι φήμες
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Διάσημος σεφ το νέο της αμόρε – Η απιστία και οι φήμες

Αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό της, η Μαρία Ολυμπία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η εγγονής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός διάσημου σεφ. Και δεν είναι μόνο φήμη αφού ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν κοινές φωτογραφίες της Μαρίας Ολυμπίας με τον Τόμας Στράκερ καθώς εθεάθησαν στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ, εκεί που βρίσκεται το εστιατόριο του σεφ.

https://www.instagram.com/reel/Cu6ti4-IKV1/

Στις συγκεκριμένες φωτό η Μαρία Ολυμπία κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του φορώντας ένα total black σύνολο και έχοντας ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, o Tόμας Στρέικερ είναι παντρεμένος από το 2015 με την ηθοποιό Νταβίνα Πόουναλ και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

maria-olympia.jpg

Η πρώτη εμφάνιση

«Δεν είναι απλώς μια ιστορία για ένα υπέροχο ρομαντικό ειδύλλιο για μια πληγωμένη πριγκίπισσα. Υπάρχουν στην πραγματικότητα τρεις άλλοι άνθρωποι που είναι πληγωμένοι. Είναι η σύζυγός του και οι δύο κόρες του που δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής», δήλωσε φίλος του ενώ άλλη πηγή πρόσθεσε:

«Έμαθε για τη σχέση του συζύγου της πριν από σχεδόν έναν μήνα, όταν της το είπαν κοινοί φίλοι που γνώριζαν εκείνη και την Ολυμπία. Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τόμας να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Δεν νομίζω ότι το αρνήθηκε. Είναι ένας παντρεμένος άντρας με δύο μικρά παιδιά και η Νταβίνα αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό. Του ζήτησε, φυσικά, να φύγει από το σπίτι, το οποίο είχαν αγοράσει σχετικά πρόσφατα και το έφτιαχναν. Όλα αυτά συνέβησαν πριν φωτογραφηθεί με τη Μαρία Ολυμπία. Ξέρω ότι η Νταβίνα είναι συντετριμμένη. Προφανώς, δεν είναι αυτό που ήθελε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved