Άρτσι και Λίλιμπετ: Όσα αλλάζουν στη ζωή τους αν παραιτηθεί ο παππούς «Κάρολος» από το θρόνο
VIP Life

Άρτσι και Λίλιμπετ: Όσα αλλάζουν στη ζωή τους αν παραιτηθεί ο παππούς «Κάρολος» από το θρόνο

Τι αλλάζει στη ζωή των εγγονών του, Άρτσι και Λίλιμπετ σε περίπτωση που ο βασιλιάς Καρόλος μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο, αποφασίσει να παραιτηθεί από το θρόνο;

Ο 75χρονος μονάρχης βγήκε από το νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά από επέμβαση στον προστάτη όμως κανείς δεν περίμενε να ακούσει αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

xari-karolos.jpg

«Μια δήλωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ:
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσηλείας του Βασιλιά, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο για τον προστάτη, εμφανίστηκε ένα νέο ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.
Η Αυτού Μεγαλειότητά του έχει ξεκινήσει σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων τον έχουν συμβουλεύσει οι γιατροί να αναβάλλει τα δημόσια καθήκοντά του. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Μεγαλειότατος θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τα επίσημα έγγραφα ως συνήθως.
Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την γρήγορη παρέμβασή τους. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει στο δημόσιο καθήκον το συντομότερο δυνατόν.
Η Αυτού Μεγαλειότης επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις διάφορες θεωρίες και με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχει προσβληθεί από καρκίνο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Παλατιού.

Τι αλλάζει λοιπόν αν παραιτηθεί;

1707748770442-923108728-harry-(2).webp

Ο πρίγκιπας Archie και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ σε περίπτωση που ο παππούς τους παραιτηθεί θα είναι ο 5ος στη σειρά διαδοχής και η μικρότερη αδερφή του, 6η.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved