Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτό της μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτό της μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Το παλάτι δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον λίγο καιρό μετά τη δύσκολη επέμβαση στην κοιλιακή της χώρα. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία η πριγκίπισσα της Ουαλίας απεικονίζεται με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, ενώ αγκαλιά της βρίσκονται τα όμορφα παιδιά της.

Η Κέιτ Μίντλετον «στριμώχνει» τον Γουίλιαμ - Ο λόγος που δε θέλει καμία επαφή με τον πρίγκιπα Χάρι

British Royals Visit Trinity Buoy Wharf

To βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας με τη Δούκισσα της Ουαλίας στο Λονδίνο (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Το Παλάτι του Κένσινγκτον κοινοποίησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία δίνοντας ένα ευχάριστο στοιχείο για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον και ίσως για να κατευνάσει τις θεωρίες συνωμοσίας που οργιάζουν στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη φωτογραφία την τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και συνοδεύεται από ένα μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ της πριγκίπισσας για τη διαρκή στήριξη και τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει από το κοινό της.

https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πω η πριγκίπισσα της Ουαλίας αυτή τη στιγμή αναρρώνει από το δύσκολο χειρουργείου που υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα και δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν το Πάσχα.

Το Παλάτι μέχρι στιγμής έχει μοιραστεί μαζί μας ελάχιστα δεδομένα για την κατάσταση της υγείας της, έχοντας δημιουργήσει μία φρενίτιδα, όμως τώρα φαίνεται να θέλει να καθησυχάσει τον κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου που την υπερλατρεύει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved