Μελαγχολικό το φετινό Πάσχα για την Κέιτ Μίντλετον - Θα παραστεί στη λειτουργία ο Κάρολος & η Καμίλα
Instagram / theroyalfamily / princeandprincessofwales
VIP Life

Μελαγχολικό το φετινό Πάσχα για την Κέιτ Μίντλετον - Θα παραστεί στη λειτουργία ο Κάρολος & η Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος, συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα είναι έτοιμος να παραστεί στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών, αν κι έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του μέχρι τότε. Τι θα συμβεί με την Κέιτ Μίντλετον;  

Ενόψει του Πάσχα των καθολικών, μία εβδομάδα πριν το δικό μας Πάσχα, και όπως συμβαίνει πάντα βάσει πρωτοκόλλου στη Μεγάλη Βρετανία, το Παλάτι επρόκειτο να ανακοινώσει τα σχέδια του βασιλιά Καρόλου για τις γιορτινές μέρες.

Επίθεση στη βασιλική οικογένεια: «Τo Παλάτι είπε ψέματα για την ασθένεια της Kate Middleton»

Ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα, όμως έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για το πού και με ποιους θα βρίσκεται τις γιορτινές μέρες.

Kamila - Karolos

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν και επίσημα, ο βασιλιάς Κάρολος θα παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, στις 31 Μαρτίου που φέτος γιορτάζεται από τους Καθολικούς.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα. Τι θα συμβεί όμως με το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κέιτ Μίντλετον δε θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών, καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο και ακολουθεί θεραπείες για την αντιμετώπισή του.

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Απ' ό,τι φαίνεται τα χνάρια της μητέρας τους θα ακολουθήσουν και τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να προστατέψει τα παιδιά του από τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις δύσκολες μέρες.

Όσον αφορά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως θα επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, οπότε ούτε εκείνον θα καταφέρουμε να δούμε την Κυριακή του Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved