Ο αδελφός της Diana βρίσκεται στο πλευρό της Μίντλετον - Το μήνυμά του μετά τη σοκαριστική διάγνωση
Instagram / princeandprincessofwales & charles.earl.spencer
VIP Life

Ο αδελφός της Diana βρίσκεται στο πλευρό της Μίντλετον - Το μήνυμά του μετά τη σοκαριστική διάγνωση

Η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, με ολόκληρο τον κόσμο να της στέλνει ευχές και μηνύματα συμπαράστασης. 

Ανάμεσα στα μηνύματα αγάπης που έλαβε η πριγκίπισσα της Ουαλίας για τις δύσκολες στιγμές που διανύει είναι κι αυτό του Κόμη Spencer, του θείου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Αποκάλυψη - σοκ για τη Μίντλετον: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.Υπεβλήθη σε υστερεκτομή»

Συγκεκριμένα, Charles Spencer εξέφρασε τη στήριξή του στη μάχη που δίνει η Κέιτ Μίντλετον μέσα από μία φωτογραφία της πριγκίπισσας που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Απίστευτη ψυχραιμία και δύναμη».

middleton

«Η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε υστερεκτομή»

Μια μόλις εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, νέα αποκάλυψη σοκάρει.

Πιο συγκεκριμένα ο Marc Roche δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala και αποκάλυψε πως η Κέιτ «πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή».

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο», τόνισε ο δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved