Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η κρυφή μάχη με το άγχος, η πίεση του θρόνου & ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον
VIP Life

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η κρυφή μάχη με το άγχος, η πίεση του θρόνου & ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον

Μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται μια ανάσα πιο κοντά στον θρόνο.

Με όλες αυτές τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στο παλάτι, είναι λογικό ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας να νιώθουν λίγη περισσότερη πίεση. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από τον αδερφό του, ενώ η σύζυγός τους και ο πατέρας του δίνουν μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες.

Στα αζήτητα Χάρι & Μέγκαν: Το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας & ο τελευταίος στη λίστα

“Η είδηση για τον καρκίνο του Κάρολου έφερε τον William και την Catherine σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου, τη στιγμή που ήλπιζαν να έχουν ένα διάστημα ετών για να αναθρέψουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας“, υποστήριξε η δημοσιογράφος Tina Brown σε ένα άρθρο της στους New York Times, που δημοσιεύθηκε στις 25 Μαρτίου.

william.webp

Το άγχος του Γουίλιαμ για τον θρόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώην αρχισυντάκτρια του Vanity Fair, η ιδέα ότι ο Γουίλιαμ θα γίνει σύντομα ο βασιλιάς έχει προκαλέσει πολύ άγχος στο ζευγάρι, το οποίο αντιμετωπίζει όλο και περισσότερες πιέσεις και δυσκολίες.

“H Catherine είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον William. Το μέλλον της μοναρχίας κρέμεται από μια κλωστή, και αυτή η κλωστή είναι εκείνη. Το γεγονός αυτό, τους προκαλεί έντονο άγχος.

prince-william-kate-10th.jpg

Ένα παλιρροϊκό κύμα πρόωρης ευθύνης πέφτει προς την κατεύθυνση της ίδιας και του William. Παγωμένοι, ανέτοιμοι και με την Catherine πλέον σοβαρά άρρωστη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιμένουν το τρομερό βάρος του στέμματος”, τόνισε η πρώην αρχισυντάκτρια του Vanity Fair.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα στην Κέιτ η επιλογή του πράσινου χρώματος στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα - Ποια η σημασία;

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved