Ν. Μουτσινάς: «Με την Κατερίνα Ζαρίφη μοιάζαμε σε πάρα πολλά, αυτό όμως δεν έκανε επιτυχία»
Media

Ν. Μουτσινάς: «Με την Κατερίνα Ζαρίφη μοιάζαμε σε πάρα πολλά, αυτό όμως δεν έκανε επιτυχία»

Για την τηλεοπτική του απουσία, για τη συνύπαρξη με τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και για την παλιότερη με την Κατερίνα Ζαρίφη μιλά ο Νίκος Μουτσινάς στο Τηλέραμα.

Πώς πιστεύετε πως θα συνυπάρξετε με τη Μαρία;

«Με τη Μαρία δεν ήμασταν φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν και όποτε τύχαινε να συναντηθούμε υπήρχε μια διάχυτη καλοσύνη. Αρχικά ήταν να συνεργαστούμε στο "YFSF", αλλά δεν μας βγήκε. Να όμως τώρα που μας δίνεται η ευκαιρία και πιστεύω πως θα συνδυαστούμε μια χαρά. Η Μαρία έχει αυτήν τη χαριτωμένη αφέλεια, εγώ έχω μια κάποια οξύτητα, ο ένας θα συμπληρώνει τα κενά του άλλου και θα γουστάρουμε. Δε χρειάζεται να μοιάζουμε απολύτως για να μοιραστούμε ένα πλατό. Άλλωστε το παρελθόν μου έχει δείξει πως δεν είναι πάντα επιτυχημένο να έχεις έναν καθρέφτη απέναντι σου. Με την Κατερίνα Ζαρίφη, π.χ., μοιάζαμε σε πάρα πολλά, αυτό όμως δεν έκανε σώνει και καλά επιτυχία».

Απουσιάσατε ένα χρόνο από την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο να ξαναγυρίσετε;

«Δούλευα σερί 13 χρόνια. Αυτή λοιπόν η διακοπή στον τηλεοπτικό χρόνο δεν μέτρησε παρά σαν... ένα δευτερόλεπτο, το οποίο όμως αποδείχτηκε πως χρειαζόμουνα για να πάρω μια ανάσα, μια απόσταση, και να δω τα πράγματα καθαρότερα. Άλλωστε δεν με ενδιέφερε πια ποιος χώρισε ποιον, το είχα κάνει πολύ στο "Δέστε τους". Οπότε δεν μετάνιωσα που έμεινα εκτός. Είχα και τη σειρά και τη χαιρόμουν. Η πρόταση για το πρωινό ήρθε λοιπόν την κατάλληλη στιγμή! Ήμουν έτοιμος, τυχερός και με ωφέλησαν και οι συγκυρίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved