Μπρούσκο: Ο Αλκιβιάδης χαλάει τα σχέδια του Σήφη κι εκείνος γίνεται έξαλλος
Media

Μπρούσκο: Ο Αλκιβιάδης χαλάει τα σχέδια του Σήφη κι εκείνος γίνεται έξαλλος

Η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα για την αγορά που έκανε πριν από τρία χρόνια σε συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, πιστεύοντας παις η ιστορία θα λήξει και ότι ο σύζυγος της δεν θα ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η τραγική ειρωνεία, όμως, είναι ότι ο Αχιλλέας είναι παιδικός φίλος με τον κοσμηματοπώλη και αναλαμβάνει να τους συστήσει την ίδια μέρα. Συγχρόνως, τα ψέματα του Πάτροκλου αποκαλύπτονται και η Χρυσάνθη με τον Διαμαντή ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο τοκογλύφος που τον έχει δανείσει, αφού είναι σίγουροι ότι κινδυνεύει ακόμη και η ζωή του.

Από την άλλη, ο νεαρός πηγαίνει κρυφά στην Κύπρο για να συναντήσει και πάλι τπ Δήμητρα, μην μπορώντας να συγκρατήσει το πάθος του. Και ενώ ο Νεκτάριος ζητά από τον Αχιλλέα να τον βοηθήσει να προστατέψει τη σχέση του με την, Αλεξάνδρα καλύπτοντας τον στη Μαρίνα, ο Ματθαίος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αχιλλέας και η Μελίνα πληροφορούνται τις επαφές που είχε με τη Δώρα, την εργάτρια, και του ζητούν εξηγήσεις.

Στα Χανιά, η Γεσθημανή φροντίζει να έρθει και πάλι στο σπίτι του Σήφη η Αλκηστη, και ο Κρητικός βρίσκει την ευκαιρία να τη φλερτάρει ακόμα πιο έντονα. Τα σχέδια του, ωστόσο, χαλάει ο Αλκιβιάδης, με αποτέλεσμα ο Σήφης να γίνει έξαλλος. Η εμμονή του, Ροκάκη για τη Βασιλική, από την άλλη, τον οδηγεί να την παρακολουθήσει άλλη μια φορά όταν η κοπέλα πηγαίνει για τζόκινγκ μόνη στο δάσος.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved