Ανδρέας Λέοντας: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τη νίκη μου στο “X-Factor”»
Media

Ανδρέας Λέοντας: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τη νίκη μου στο “X-Factor”»

Ο Ανδρέας Λέοντας μίλησε σε συνέντευξή του για τη νίκη του στο «X-Factor».

Είσαι ο μεγάλος νικητής του «X-Factor».

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήταν μια απίστευτη, αν και κουραστική εμπειρία, όπως όμως έγραψα και στον προσωπικό μου λογαριασμό, πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είμαστε νικητές μέχρι εκεί που φτάσαμε, απλά εγώ έχω και αυτό τον τίτλο του νικητή.

Γενικότερα ο Γιώργος Θεοφάνους σε στήριξε από την πρώτη στιγμή, εσύ ένιωθες ότι θα τα καταφέρεις στον τελικό, δεδομένου ότι υπήρχαν αρκετά καλές φωνές στο σόου;

Υπήρχαν και καλύτερες φωνές από εμένα, αλλά ο καθένας ακούει διαφορετικά στο αυτί του την κάθε φωνή και προσεγγίζει τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο. Όσον αφορά στον κύριο Θεοφάνους, δεν είναι ότι υποστήριζε μόνο εμένα. Αγαπούσε τόσο εμένα όσο και τον Ίαν που μείναμε μέχρι και το τέλος και μας βοηθούσε σε όλα και με τη δική του βοήθεια φτάσαμε στον τελικό.

Από τις συμβουλές που σου έχει δώσει ο coach ποια είναι εκείνη που κρατάς;

Η πιο σημαντική συμβουλή του είναι κάτι το οποίο μου έλεγε και ο πατέρας μου όπως και ο κύριος Θεοφάνους, δηλαδή ότι πρέπει πάντα να είμαι ο εαυτός μου και να πατάω στη γη.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο σόου;

Κάθε στιγμή ήταν όμορφη αλλά είχε και τη δυσκολία της. Κάθε στιγμή είχε ένα άγχος μεσάτης. Όλο αυτό λίγο πριν βγεις επάνω στη σκηνή, οι πρωινές ώρες, η κούραση, η ταλαιπωρία κάποιες φορές έβγαινε σε καλό. Υπήρχαν ωστόσο και κάποιες άλλες στιγμές που έβγαινε η κούραση σε κάποιο τραγούδι και αυτό φαινόταν. Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved