Φαίη Μαυραγάνη: «Η κόρη μας και ο γιος μας ήθελαν να γίνουν δημοσιογράφοι»
Media

Φαίη Μαυραγάνη: «Η κόρη μας και ο γιος μας ήθελαν να γίνουν δημοσιογράφοι»

Λίγο πριν σαλπάρει για οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλονιά, στο Ξι, το µέρος που επιλέγουν σταθερά µαζί µε τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση, η δηµοσιογράφος του «Ε» Φαίη Μαυραγάνη εξοµολογείται ότι νιώθει απόλυτα ολοκληρωµένη.

«Είναι ευλογία να γίνεσαι γονιός, είναι µεγάλη η χαρά, µεγάλη η ευθύνη και ζούµε µε όλες µας τις δυνάµεις αυτή την ευλογία. Είµαστε ολοκληρωµένοι µε τα παιδάκια µας». Η 12χρονηΛυδία και ο 6χρονος Φώτης συµπληρώνουν την ευτυχία του ζευγαριού, που µετρά ήδη 15 χρόνια κοινής πορείας. Σύντροφοι αγαπηµένοι, µε σηµείο τοµής τον αµοιβαίο θαυµασµό. «Είναι δοτικός, σέβεται τη σχέση του και την προστατεύει. Είναι σηµαντικό να υπάρχει, εκτός από τα συναισθήµατα, σεβασµός και θαυµασµός. Αυτό κερδίζεται µέρα-µέρα, όσα χρόνια και αν είσαι µε τον άλλον. Θαυµάζω τον δυναµισµό του άντρα µου, επίσης το ότι είναι δίκαιος και έχει µπέσα - βασικά στοιχεία του, που ξεχώρισα εξαρχής», εξηγεί η Φαίη και αποκαλύπτει µερικά από τα «µυστικά» αυτής της επιτυχηµένης ένωσης: «Ο γάµος θέλει φροντίδα, η σχέση θέλει φροντίδα. Αν µείνεις στη λογική της αρχής “θέλω να είµαι µε αυτόν τον άνθρωπο διότι τον αγαπώ, διότι οµορφαίνει τη ζωή µου και κάνει τις µέρες µου καλύτερες” σε όλη τη διάρκεια της σχέσης, τότε θα το προσπαθείς πάντα. Αν όχι, αν σπάσει ένας κρίκος στην αλυσίδα, δυσκολεύει η κατάσταση. Όλα τα πράγµατα στη ζωή είναι αποτύπωση προσπάθειας. Εµείς έχουµε την ανάγκη να οµορφαίνει ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτή την προσπάθεια υπηρετούµε. Αγάπη, σεβασµός, θέλω, προσπαθώ, φροντίζω είναι οι µαγικές λέξεις για να αποµακρύνουµε κρίσεις».
Και οι δύο αγαπούν πολύ τις ποδηλατάδες, ενώ δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν πουθενά χωρίς τα παιδιά. «Είµαστε πολύ του σπιτιού. Μπάνια, διαβάσµατα, καληνύχτα και ύπνος. Τώρα το καλοκαίρι είναι πιο χαλαρά. Πάµε για ποδηλατάδες, βόλτα στην πλατεία, πάντα παρέα όµως». Η Φαίη αγαπά πολύ το διάβασµα («σπανίως θα µε δεις χωρίς βιβλίο», λέει χαρακτηριστικά), ενώ της αρέσει να φτιάχνει γλυκά και να στήνει µε προσωπική δουλειά τα γενέθλια πάρτι των παιδιών της. «Τα παιδιά µου είναι δύο διαφορετικά πλάσµατα. Η κόρη µου αγαπά τη ζωγραφική, τον χορό, τη συγγραφή, είναι συχνά µε ένα λογοτεχνικό βιβλίο στο χέρι, έχει µια κλίση καλλιτεχνική. Ο µικρός έχει άλλα χαρακτηριστικά, διαβάζει και κάνει υπολογισµούς από τα προνήπια, αγαπά τη ροκ µουσική και απαξιώνει τα παιδικά τραγουδάκια στο σχολείο. Είναι παιδιά της γενιάς τους, µε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και την τεχνολογία στη ζωή τους». Άραγε, έχουν εκφράσει την επιθυµία να ακολουθήσουν τα επαγγελµατικά χνάρια των γονιών τους; «Η Λυδία θέλει να γίνει δημοσιογράφος. Της έχουµε πει και εγώ και ο µπαµπάς της ότι είναι πολύ δύσκολος δρόµος, αλλά και ποιος δεν είναι; Πιο µικρός ήθελε να γίνει δηµοσιογράφος και ο Φώτης. Τώρα έχουµε περάσει σε άλλες επιλογές, οδηγός σε αγώνες ράλι, κατάσκοπος...», εξηγεί η Φαίη χαµογελώντας στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved