Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Στο «Jenny Jenny» αισθανόµουν από την αρχή πολύ δεµένη»
Media

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Στο «Jenny Jenny» αισθανόµουν από την αρχή πολύ δεµένη»

Για τη συνεργασία της με την Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή «jenny jenny» μιλάει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία δείχνει να πέρασε πολύ καλά τηλεοπτικά την προηγούμενη σεζόν!

Πώς νιώσατε µέσα στην οµάδα της εκποµπής «Jenny Jenny» και τι ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει;

Αισθανόµουν από την αρχή πολύ δεµένη, δεν εννοώ σε επίπεδο παρέας µόνο, αλλά και σε επίπεδο ενδιαφερόντων, προσωπικοτήτων, δηµοσιογραφικής ταυτότητας. Ήταν σαν ένα περιοδικό που έχει µεταφερθεί στην τηλεόραση, οπότε ήµουν στο στοιχείο µου. Νοµίζω ότι αυτό που έκανε την εκποµπή να ξεχωρίζει είναι η πλούσια θεµατολογία της. Ενδεχοµένως αυτό να το έχουµε ξαναδεί, είχε όµως από πίσω µια οµάδα πάρα πολύ δεµένη και µια οµάδα στον καναπέ που έβγαζε κάτι πολύ θετικό.

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις µια εκποµπή µε τόσα πολλά διαφηµιστικά να έχει ενδιαφέρον;

Αυτό το κρίνει ο τηλεθεατής, αλλά υπάρχει τρόπος να το κάνεις, αν στα προϊόντα τα οποία διαφηµίζονται υπάρχει ένας πήχυς στην ποιότητα και λες αυτό το οποίο πιστεύεις. Ούτως ή άλλως θα κάνεις µια πρόταση στον τηλεθεατή, σηµασία έχει να την κάνεις µε αξιοπρέπεια. ∆εν κοροϊδεύουµε κανέναν, βρίσκουµε τα δυνατά σηµεία και τα ατού των εκάστοτε διαφηµιζόµενων και αυτά προβάλλουµε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved