Δώρα Παντέλη: «Δεν θα ήθελα με τίποτα να μου φέρονται σαν να ήμουν η Χιονάτη!»
Media

Δώρα Παντέλη: «Δεν θα ήθελα με τίποτα να μου φέρονται σαν να ήμουν η Χιονάτη!»

Κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μπασκετμπολίστρια, ακαδημαϊκός σύμβουλος και εσχάτως μέλος της μπασκετικής παρέας της εκπομπής «Super Euroleague» των καναλιών Novasports, η γοητευτική παρουσιάστρια Δώρα Παντέλη δηλώνει αγοροκόριτσο και αποκαλύπτεται.

Πόση ώρα σου πήρε να αποφασίσεις τη μετάβασή σου από τα γήπεδα στο τηλεοπτικό στούντιο της Super Euroleague των καναλιών Novasports;
«Δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου! Είπα αμέσως το ναι γιατί μ’ αρέσουν οι προκλήσεις και όταν μου δίνεται η ευκαιρία, προσπαθώ να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και να τεστάρω τις δυνάμεις μου και τις ικανότητές μου. Φυσικά το ότι η εκπομπή ασχολείται με το αντικείμενό μου, το μπάσκετ, ήταν ο σημαντικότερος λόγος για να απαντήσω καταφατικά»

Τι έχεις αποκομίσει από τη συνεργασία σου με τον Γιώργο Συρίγο και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής;
«Ο Γιώργος εκτός από ένας πολύ καλός δημοσιογράφος είναι και ένας απίστευτος συνεργάτης. Του χρωστάω πολλά όχι μόνο γιατί με πίστεψε, άλλα γιατί με «πέταξε» στα βαθιά δείχνοντάς μου απόλυτη εμπιστοσύνη, ακόμα και σε τομείς που δεν έχω εμπειρία, όπως η τηλεόραση και η δημοσιογραφία, ενισχύοντας έτσι στο μέγιστο την αυτοπεποίθησή μου και την όρεξή μου για δουλειά. Αυτό που βλέπει ο κόσμος από το σπίτι είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς. Στα κανάλια Novasports είμαστε πάνω απ’ όλα μια παρέα και αυτό είναι που με κάνει να νιώθω άνετα, να περνάω καλά και να είμαι παραγωγική. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και ακόμα και εγώ που είμαι καινούργια και εκτός του χώρου δέχομαι από το πρώτο λεπτό την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια απ’ όλους!»

Μόνη γυναίκα ανάμεσα σε τόσους άντρες. Νιώθεις κάπως σαν τη Χιονάτη;
«Ακριβώς το αντίθετο! Ανάμεσα σε τόσους άντρες νιώθω πραγματικά ο εαυτός μου. Είμαι αγοροκόριτσο, μου αρέσει που μπορώ και νιώθω άνετα και δεν θα ήθελα με τίποτα να μου φέρονται σαν να ήμουν η Χιονάτη!», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved