Nomads: Τα αγόρια του παιχνιδιού επιβίωσης… «γυμνά»
Media

Nomads: Τα αγόρια του παιχνιδιού επιβίωσης… «γυμνά»

Φάτε μάτια ψάρια!

Όλοι είναι γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιούνται. Τώρα, όμως έγιναν γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Σίγουρα, με τέτοιους κοιλιακούς δεν περνάνε απαρατήρητοι. Βέβαια, λίγο πολύ τους έχουμε δει στα social media να ποζάρουν με στυλ και ν’ αναδεικνύουν το δυνατό τους σημείο που δεν είναι άλλο από το καλογυμνασμένο σώμα τους.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τόσες προπονήσεις και διακρίσεις που έχει στο ενεργητικό του σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην έχει καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, τους οποίους έχουμε δει πολλές φορές στο ρινγκ.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ως πρωταθλητής του BJJ και του MMA και με ατελείωτες ώρες προπονήσεων δεν θα μπορούσε να μην έχει κορμί αγαλματένιο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι πρωταθλητής στο τρίαθλο, αλλά και personal training. Ασχολείται με τον αθλητισμό από τα 8 του χρόνια και φυσικά το αποτέλεσμα φαίνεται στο σώμα του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ως μοντέλο μας έχει δείξει πολλές φορές τους κοιλιακούς του μέσα από την δουλειά του, αλλά το Instagram του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μας έχει δείξει και αυτός το σώμα του αρκετές φορές μέσα από το World Party, αλλά και το instagram. Αυτή την φορά, μας το δείχνει και στο Nomads παρά το γεγονός ότι μέχρι και πριν λίγους μήνες ήταν κατά των αυτού του είδους ριάλιτι.

Ο Μάνος Πίντζης αν και δεν του φαίνεται έχει πολλούς κοιλιακούς. Όσοι τον γνωρίζουν από την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής το έχουν δει σε φωτογραφήσεις για θεατρικές παραστάσεις που πόζαρε ημίγυμνος.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ως μοντέλο αγαπάει την γυμναστική και προσέχει για να έχει. Και η αλήθεια είναι πως έχει ένα όμορφο γυμνασμένο σώμα.

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης ξέρουμε ότι έχει ένα τέλειο σώμα, αφού έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές, ενώ ακόμα περισσότερες ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει στην παραλία.

Κορίτσια, τα αγόρια του Nomads για τα μάτια σας και μόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved