Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης λέει στη Μαρία ότι είναι ερωτευμένος μαζί της
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης λέει στη Μαρία ότι είναι ερωτευμένος μαζί της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης νιώθει άσχημα αλλά επειδή πρέπει να συνεχίσει το παιχνίδι, προτείνει στη Μαρία να την συνοδεύσει σπίτι της.

Η Μαρκέλλα γνωρίζεται με τον δυσάρεστο γείτονά της, που δεν είναι άλλος από τον φωτογράφο, τον Οδυσσέα. Ο Νικόλας, μην έχοντας πού αλλού να μιλήσει, ζητά από τον Ηρακλή να του εξηγήσει γιατί όλα του πάνε στραβά, αλλά αυτός τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Ο Αλέξης πηγαίνει τη Μαρία σε μια ακροθαλασσιά και της κάνει... ερωτική εξομολόγηση.

Ο Αλέξης λέει στη Μαρία ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Μαρία τού εξομολογείται πως κι αυτή νιώθει το ίδιο, αλλά δεν θέλει να μπει ανάμεσα σ’ αυτόν και τη Μαρκέλλα. Ο Αλέξης προτείνει να μείνει η "σχέση" τους κρυφή για λίγο ακόμη. Ο Δημήτρης, επηρεασμένος ακόμα από την κατάσταση με τη Λίλιαν, γίνεται πολύ σχολαστικός με τη Μόνικα, με αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι. Η Αγγελική με τον Σωτήρη δείχνουν να περνούν πολύ καλά. Ο Αλέξης, γεμάτος ενοχές, ζητά συγνώμη από τη Μαρκέλλα, η οποία μην καταλαβαίνοντας τους λόγους του, ξαφνιάζεται ευχάριστα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved