Αιμίλιος Λιάτσος: «Καλά κάνουν κάποιες φορές οι τηλεθεατές που μου τα... χώνουν»
Media

Αιμίλιος Λιάτσος: «Καλά κάνουν κάποιες φορές οι τηλεθεατές που μου τα... χώνουν»

Η εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «Κοntra 24» καταγράφει διψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής για πέμπτη σεζόν δίνει το καθημερινό ραντεβού του με τους τηλεθεατές στο Kontra Channel στις 12 το βράδυ.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλά στην «Εspresso» γι' αυτήν την ιδέα του Γιώργου Κουρή (σ.σ.: ενημέρωση τα μεσάνυχτα), η οποία κέρδισε το στοίχημα, με αποτέλεσμα η εκπομπή να φτάνει σε θεαματικότητα ποσοστά που αγγίζουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων μεγάλων ιδιωτικών καναλιών:

«Παρόλο που προβάλλεται σε μια δύσκολη ώρα, ο κόσμος φαίνεται να αναζητεί την ενημέρωση σε μια χρονική περίοδο που η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν απαξιωθεί. Αυτό σημαίνει ότι το τηλεοπτικό κοινό μας εμπιστεύεται. Και η εμπιστοσύνη θέλει αγώνα και αφοσίωση για να κερδηθεί. Από τον Ιούλιο του 2014 που βρέθηκα στο Kontra Channel προσπαθώ για το ρεπορτάζ και την είδηση, και το ίδιο επιθυμώ και για την εφημερίδα “kontranews”».

Για τον Αιμίλιο Λιάτσο, η επικοινωνία με το κοινό είναι αμφίδρομη. Το τηλεφωνικό κέντρο παίρνει φωτιά και η εκπομπή δέχεται χιλιάδες e-mails: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαβάσω και απόψεις τηλεθεατών που είναι διαφορετικές από τις δικές μου και με κρίνουν με επιχειρήματα. Μάλιστα, μου αρέσει πάρα πολύ. Οταν η ατζέντα της εκπομπής έχει θέματα καθημερινότητας, όπως οι συντάξεις, η ασφάλεια, η μετανάστευση των νέων, η ανεργία, θα λέμε μεταξύ μας ότι όλα είναι ωραία και καλά; Και καλά κάνουν κάποιες φορές οι τηλεθεατές που μου τα... χώνουν. Μόνο έτσι πάει μπροστά η εκπομπή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved