Μενεγάκη: Όλα τα σαρδάμ που μας έκαναν να τη λατρέψουμε! Από την εποχή του... λούτσου μέχρι σήμερα!
Media

Μενεγάκη: Όλα τα σαρδάμ που μας έκαναν να τη λατρέψουμε! Από την εποχή του... λούτσου μέχρι σήμερα!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα αφού μόλις πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Alpha και πως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα την δούμε κάπου, όμως δόξα να έχει το διαδίκτυο αφού όπου και να ψάξει κανείς θα βρει τις ωραιότερες στιγμές της

Και φυσικά μέσα σε αυτές είναι τα επικά σαρδάμ της από την εποχή του… λούτσου μέχρι και το «ψωμί» που έτυχε να γίνει το νέο… trend αλλά κι εκείνη η κίνηση του σπρωξίματος αφού από τα πολλά γέλια πολλές φορές έριχνε κάτω τον καλεσμένο της.

Πάμε όμως να δούμε μερικές από τις κορυφαίες εκείνες στιγμές αρχής γενομένης από τον δοξασμένο… λούτσο!

Το σαρδάμ με το… Μπορντοροδοκ@λ@...κόκκινο αυτό!»

Ο Άκης Πετρετζίκης πήγε στην Ελένη για να δείξει πώς φτιάχνουν Moelleux (λάβα κέικ) φράουλας! Ο Άκης τόνισε ότι θα φτιάξει ένα: «σεξουαλικό…» και η Ελένη συμπλήρωσε: «Μπορντοροδοκ@λ@...κόκκινο αυτό!»! Όμως δεν μπορούσε να πει με τίποτα το χρώμα και ακούστηκε «κ@λ@» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια! Τότε η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Γιατί με βάζεις να πω τόσα δύσκολα πράγματα;» και ο σεφ της απάντησε: «Τον κ@λ@ τον είπες πάντως»! Η Ελένη ξέσπασε σε γέλια «όχι δεν το είπα… Με αποτέλειωσες! Μαζί σου με βλέπω να έρχομαι στα ταξίδια σου… δεν το ξαναλέω! Δεν ξέρω τι έπαθα»

Όταν το σαρμάμ με το ψωμί έγινε νέο trend

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν την αποφώνηση της σημερινής εκπομπής της βρέθηκε σε ένα σημείο του πλατό όπου υπάρχει τοποθέτηση προϊόντος γνωστής βιομηχανίας αρτοσκευασμάτων. Εκεί λοιπόν που τα παρουσίαζε όπως συνηθίζει και λίγο πριν χαρίσει δώρα η Ελένη έκανε ένα απίστευτο σαρδάμ το οποίο φυσικά πέρασε αυτομάτως στο… πάνθεον των καλύτερων και πιο αστείων σαρδάμ της ελληνικής τηλεόρασης. Γιατί μετά τον… λούτσο -τον θυμάστε πριν από αρκετά χρόνια;- ήρθε η στιγμή της λέξης «ψωμί» να γίνει το νέο… trend των αστείων και των ανέκδοτων. Όσο για την αντίδραση της Ελένης όταν κατάλαβε τι ακριβώς είχε ξεστομίσει;

Ακόμη και με γάτες


Στην έναρξη της εκπομπής μιλούσαν για τις γόνιμες ημέρες της γυναίκας και απευθυνόμενη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου λέει: «Εσένα Ελιάνα, σου φωνάζουν οι γαμ… οι γάτες θέλω να πω, θα με τρελάνετε, φεύγω από εδώ!».

Καλά στα ονόματα έδινε ρεσιτάλ!

Δεν μπορεί με τίποτε να πει τη συγκεκριμένη λέξη!Η Ελένη ήθελε να δώσει πάσα προκειμένου να πει ο συνεργάτης της το θέμα όμως δεν μπορούσε να πει το επίθετο... Ριμπολόβλεβα... Μία, δυο τρεις φορές προσπάθησε αλλά τίποτε και ο συνεργάτης της της είπε: «Πες Κάτια»! Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο!

Μπορντω-πορτοκαλο-κ@λαρένια και η ντροπή της μεγάλη!


Ένα απίστευτο σαρδάμ που έκανε τους πάντες στο πλατό να ξεκαρδιστούν. Την ώρα που παρουσίαζε μια αιώρα και ήθελε να περιγράψει το χρώμα η όμορφη παρουσιάστρια είπε: «Μπορντω-πορτοκαλο-κ@λαρένια!». Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε πει, δικαιολόγησε τον εαυτό της συμπληρώνοντας: «Εντάξει, έπεσα στην αιώρα, μου ήρθε και μια υπνηλία...».

Φυσικά από τις αστείες στιγμές της Ελένης στην τηλεόραση δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός και τα επικά της… σπρωξίματα!

Για φρέσκαρε λίγο τη μνήμη σου!

Και εις άλλα με υγεία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved