Άγριες Μέλισσες: «Χείμαρρος» ο Μπάμπης! Ο εκνευρισμός του για τον χαρακτηρισμό «ρεμάλι» - Τι συνέβη;
Media

Άγριες Μέλισσες: «Χείμαρρος» ο Μπάμπης! Ο εκνευρισμός του για τον χαρακτηρισμό «ρεμάλι» - Τι συνέβη;

Άγριες Μέλισσες: Είναι ο τηλεοπτικός Μπάμπης, ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου και είναι εκείνος που μπήκε στη ζωή της Ασημίνας ως το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της με τον Νικηφόρο. 

Ο Γιάννης Βασιλώττoς, ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών που το ταλέντο τους «έλαμψε» στον πρώτο κιόλας τηλεοπτικό ρόλο.

Σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις ο νεαρός ηθοποιός ξέσπασε καθώς αποκάλυψε τον εκνευρισμό του προς όλους εκείνους που έχουν χαρακτηρίσει τον ήρωα του «ρεμάλι».

Και έχει ένα δίκιο, να το πούμε κι αυτό γιατί μπορεί ο τηλεοπτικός Μπάμπης να μπήκε στη ζωή της Ασημίνας παράνομα, όμως την ερωτεύτηκε, τη βοήθησε να βγει από τον λαβύρινθο της και σύμφωνα με τo spoiler που δίνει ο ίδιος, θα τη βοηθήσει σε επίπεδο πλέον φιλικό αφού το ερωτικό θα έχει ξεπεραστεί.

Σε ερώτηση για το αν η Ασημίνα θα μείνει έγκυος από εκείνον, απάντησε: ««Δεν το έχω δει γραμμένο σε κανένα σενάριο και δεν ξέρω πώς προκύπτουν αυτά, αν και θα ήταν κάτι που θα το ήθελε ο Μπάμπης. Πάντως αυτό που με εκνευρίζει, και θέλω να το πω, είναι ότι λένε πως ο ήρωας μου είναι λίγο... ρεμάλι και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν δουλεύει στα χωράφια - ασχέτως τι παράγουν; Δεν εργάζεται από την ηλικία των 12; Δεν βρήκε σπίτι για να μην επιβαρύνει τον πατέρα του και την Ουρανία και πληρώνει νοίκι; Επειδή δεν εργάζεται στον συνεταιρισμό, δεν πάει με τη μάζα, σκάει με τη μηχανή του στο χωριό και είναι μπροστά από την εποχή του, δεν σημαίνει ότι τρώει τα λεφτά του πατέρα του. Ισα-ίσα που λέει ότι δεν θέλει να τον χαρτζιλικώνει ο Κυριάκος. Δεν φοβάται τη δουλειά», λέει ο ίδιος στο tv42.

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Μπορεί να λες στον άλλον ότι δεν είσαι ερωτευμένος και πως "θέλω να περάσουμε μια νύχτα μαζί", αλλά στην ουσία τίποτα δεν γίνεται χωρίς συναίσθημα. Εκείνη τη στιγμή σε ό,τι έγινε, υπήρχε συναίσθημα, έστω και λίγο. Είναι άλλωστε τέτοια η εποχή που ακόμη κι αν η Ασημίνα ένιωθε πράγματα για τον Μπάμπη θα το έκρυβε και από τον ίδιο της τον εαυτό».


Πόσο θα κρατήσει ο παράνομος δεσμός τους;
«Το ερωτικό δεν θα κρατήσει. Ο,τι έγινε, έγινε, θα έχουν σχέσεις αλλά δεν θα είναι ερωτικές, θα του ζητήσει κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκείνη και θα επιλέξει εκείνον και όχι τις αδελφές της, κάτι για το οποίο θα μπορούσε και να φυλακιστεί. Ο,τι κάνει ο Μπάμπης για την Ασημίνα είναι γιατί νοιάζεται για εκείνη. Τη θέλει χαρούμενη κι ευτυχισμένη, ασχέτως με ποιον άντρα είναι. Για αυτό και τη βοηθάει παρόλο που του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι δύσκολο το μεταξύ τους. Θα προτιμούσε βέβαια να είναι μαζί του αλλά δεν την θέλει για τον εαυτό του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved