Chart Show Your Countdown: Ο... φιλόσοφος Φίλιππος Νικολάου κι η Βανδή στα... πατώματα για push ups!
Media

Chart Show Your Countdown: Ο... φιλόσοφος Φίλιππος Νικολάου κι η Βανδή στα... πατώματα για push ups!

Chart Show Your Coundown: Η βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80s δεν είχε τέλος, όπως δεν είχαν τέλος οι εκπλήξεις, τα ευτράπελα αλλά και το... πολύ γέλιο! 

Η Καίτη Φίνου, ως μία από τις σταρ εκείνης της εποχής, δεν θα μπορούσε να λείπει από το σόου κατά τη διάρκεια του οποίου αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες την εποχή της βιντεοκασέτας όπου μεσουρανούσε. Μεταξύ άλλων μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο αξέχαστος Στάθης Ψάλτης δεν ήξερε να οδηγεί ούτε ποδήλατο, παρ' όλο που ήταν ο... Καμικάζι αγάπη μου. Δείτε τι είπε:

Τη σκυτάλη πήρε ο Κώστας Μπίγαλης ο οποίος προκάλεσε έναν μικρό ευχάριστο χαμό με τα τραγούδια του εκείνης της εποχής που στους παλιότερους έφεραν υπέροχες αναμνήσεις. Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Στο τραγούδι Push Ups της Πωλίνας που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '80, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να... πέσει στα πατώματα και να επιδοθεί σε ανάλογες ασκήσεις, προκαλώντας πολύ γέλιο. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Ο Κώστας Μπίγαλης θυμήθηκε και μία απίστευτη ιστορία από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Κι η βροχή δυναμώνει". Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Από το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να λείπει μία μεγάλη φωνή της εποχής εκείνης, ο Φίλιππος Νικολάου τον οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλεσε... φιλόσοφο.

Τη σκυτάλη στη διασκέδαση και τις ερμηνείες όμως πήρε ο πάντα λαϊκός και αγαπημένος Δημήτρης Κοντολάζος ο οποίος ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved