Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος έχει πάρει τον χαρακτήρα του Κώστα Βουτσά»
Media

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος έχει πάρει τον χαρακτήρα του Κώστα Βουτσά»

Ελένη: Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον μοναχογιό της, Φοίβο Βουτσά και όχι μόνο.

Η ίδια, εξιστόρησε με χιούμορ την ιστορία ότι ο γιος της αισθάνεται «Βουτσάς» και γι' αυτό τον λόγο πρέπει να κερνάει συνεχώς τους συμμαθητές του.
Φέτος ο μικρός Φοίβος πηγαίνει στην Α’ Δημοτικού και δεν θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Ο Φοίβος δεν θέλει να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει, γιατί όπως λέει “το επάγγελμα αυτό είναι χάλια”. Θα γίνει μπασκετμπολίστας και προπονητής. Κάποιοι λένε ότι ο Φοίβος μοιάζει στον Κώστα και κάποιοι άλλοι ότι μοιάζει σε μένα, όμως έχει πάρει τον χαρακτήρα του Κώστα», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού και συνέχισε:

«Ο Φοίβος κερνάει συνέχεια τους φίλους του χυμούς και καραμέλες και λέει “Δεν είμαι Βουτσάς; Δεν θα κερνάω;”. Ο Φοίβος δεν ρωτάει για τον μπαμπά του και εγώ δεν του λέω πολλά για να μην τον προβληματίσω».

«Διαβάζω γλυκά ραβασάκια και αφιερώσεις που μου έγραφε ο Κώστας για να δημιουργώ τη ψευδαίσθηση της παρουσίας του. Ο Κώστας έλεγε ότι αν συναντιόμασταν σε άλλες ηλικίες δεν θα είχαμε “δέσει” γιατί δεν θα μπορούσα να τον καταλάβω», είπε.

Στην Αλίκη Κατσαβού δεν λείπει η συντροφικότητα. Κάθε φορά που είναι στενοχωρημένη αγκαλιάζει τον γιο της και όλα γίνονται καλύτερα.

Η ίδια δεν κυνήγησε να είναι σε κάποια τηλεοπτική σειρά, καθώς προτεραιότητά της είναι να δημιουργήσει κάποια έργα για τα παιδιά. Το όνειρό της είναι να δει τον Φοίβο να κάνει οικογένεια, να της χαρίσει εγγόνια και να υποδυθεί ωραίους ρόλους.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved