Ντόρα Κουτροκόη: «Είναι μια δύσκολη στιγμή και ευχαριστώ τους συναδέλφους για τη στήριξη»
Media

Ντόρα Κουτροκόη: «Είναι μια δύσκολη στιγμή και ευχαριστώ τους συναδέλφους για τη στήριξη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ντόρα Κουτροκόη, μετά την απόλυσή της από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η δημοσιογράφος υπέγραψε την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ και πλέον αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Φαλήρου, με την αιτιολογία ότι δεν ταίριαξε τηλεοπτικά με τους συναδέλφους της!

Η ξαφνική απομάκρυνσή της από το κανάλι, έφερε σωρεία αντιδράσεων με τους συναδέλφους να στέκονται στο πλευρό της.

Η Ντόρα Κουτροκόη μιλώντας μεταξύ άλλων, ανέφερε πως: «Είμαι καλά με την έννοια ότι έχω πάρει πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους. Θέλω να ευχαριστήσω και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έβγαλαν τη σχετική ανακοίνωση. Δεν υπάρχει κάτι πολυτιμότερο από την αγάπη που έχω πάρει από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει 20-25 χρόνια. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά…

Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και νομίζω ότι δεν θα μιλήσω κιόλας από δω και πέρα, δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι ήταν να πούμε με τον Δημήτρη και τον Άκη το έχουμε πει προτού φύγω. Επαγγελματίες είναι, αντιλαμβάνονται ότι είναι μία δύσκολη στιγμή. Είπα ότι θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο. Η διαφωνία μου είναι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι τα παιδιά», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Λίγες ημέρες μετά την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση και ανάφερε πως βρίσκεται στο πλάι της

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ». Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση», ανέφερε η ανακοίνωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved