Εμμανουήλ: Στο αυτόφωρο μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό – Έξαλλη η Καινούργιου
Media

Εμμανουήλ: Στο αυτόφωρο μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό – Έξαλλη η Καινούργιου

Μετά τους αρραβώνες και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του, Νάνσυ κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί ξυλοδαρμό από εκείνον.

Υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις και σχηματίστηκε δικογραφία ενώ ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ όπως ανέφερε η ρεπόρτερ, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Την ώρα που προβάλλονταν μάλιστα στο ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου να το απαγορεύει!

«Όχι από μένα Θέμη, δεν θα παρέμβει μέχρι να έχουμε από την αστυνομία μια απόφαση. Εγώ τώρα δεν θέλω να παρέμβει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Αν όντως επιβεβαιωθεί δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους στην εκπομπή. Βέβαια μετά από δυο μέρες μπορεί να μας πουν ότι τα βρήκανε».

«Αν τα βρούνε θα τους υποδεχτούμε; Γιατί εγώ νομίζω από όλες τις ερωτικές ιστορίες του Κωνσταντίνου η μόνη πραγματική είναι αυτός ο ξυλοδαρμός ή η βιαιότητα» είπε αιχμηρά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved