Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Αναστασοπούλου: «Χαρά που θα έκαναν η Φωτεινή και ο Τεργιάκης»
Media

Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Αναστασοπούλου: «Χαρά που θα έκαναν η Φωτεινή και ο Τεργιάκης»

Η Μαρία Αναστασοπούλου  χθες, 16 Ιανουαρίου, μετά την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στο Πρωινό με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αυτό το τηλεοπτικό γεγονός σχολίασε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζου όπου χθες η εκπομπή τους δεν βγήκε στον αέρα λόγω της κηδείας: «Να σου πω, χθες κάτι ατακούλες έλεγε ο Λιάγκας, κάτι γλύκες στην Αναστασοπούλου.»!

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: « Ναι, ναι, αυτό το πλάνο έχει κάψει καρδιές στον ΑΝΤ1. Τον κύριο Γιώργο σκέφτομαι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα ζήλιες. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε «επιτέλους έχω συμπαρουσιάστρια», χαρά που θα έκαναν η Φωτεινή και ο Τεργιάκης.»!

Με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: « Εγώ νομίζω ότι μάλλον άλλοι δεν θα έπρεπε να κάνουν χαρά. Αυτοί εκεί είναι, είτε πριν είτε μετά, είναι εκεί»!

Και συνέχισε ο Δημήτρης: « Αυτό δεν έγινε τυχαία, κάποιος ήθελε να δει κάτι.»!

Και αργότερα στη στήλη του δεν δίστασε να ασχοληθεί πάλι με το θέμα και να αναφέρει τι γράφεται και λέγεται...

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη και τα όσα είπε ο συνεργάτες της για τις φήμες για το τηλεοπτικό "δίδυμο" Αναστασοπούλου - Λιάγκα.

Να σας θυμίσουμε ότι χθες ο Γιώργος Λιάγκας είπε: « Ενισχυμένοι σήμερα. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου. Ωραίο ζευγάρι είμαστε. Θα σε κλέψω από τον Παπαδάκη».

Και η Μαρία Αναστασοπούλου του είπε: «Έπρεπε να πεθάνει ο τέως για να τα πούμε ρε Γιώργο;» και στη συνέχεια ο παρουσιαστής ζήτησε ένα κοντινό πλάνο και των δύο για να τους απολαύσουμε μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved