Χριστίνα Τσάφου: Αποκάλυψε την αφορμή που την έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική!
Media

Χριστίνα Τσάφου: Αποκάλυψε την αφορμή που την έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική!

Η Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το γιο της, που είναι και εκείνος ηθοποιός, ενώ μίλησε και για την αφορμή που την έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Χριστίνα Τσάφου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός μίλησε για το γιο της, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και τον παρακολουθούμε φέτος μέσα από την πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι". Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε και το πρόσωπο που την βοήθησε να καταλάβει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

H Xριστίνα Τσάφου είπε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου λέγεται Χρήστος Ζαχαριάδης, παίζει στο Κάνε Ότι Κοιμάσαι. Είμαι περήφανη, γιατί μου λένε πολύ καλά λόγια και πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα για το παιδί μου... Ο πατέρας μου επέμενε και μου πήρε το πρώτο μου μηχανάκι. Μου το έκλεψαν, μου πήρε δεύτερο. Αυτός μου το έμαθε. Όταν πήρε ο γιος μου μηχανή και ανέβηκα κι εγώ για να με δει, δεν το πίστευε. Η εικόνα που είχε για μένα ήταν τελείως άλλη. Την άλλη μέρα πήρα και πήρα κι εγώ» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

tsafou_xristina_122617896_680872986136015_301947475875513330_n.webp

«Εγώ είδα μία παράσταση που με επηρέασε και είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Είδα τον Νίκο Κούρκουλο στο «Κάππα» και αυτό που είδα χωρίς να καταλαβαίνω πολλά πράγματα με έκανε να τρελαθώ και να συγκινηθώ. Ήθελα να το γευτώ κι εγώ» είπε στη συνέχεια.

«Τον συνάντησα, όταν ήταν Διευθυντής στο Εθνικό. Την πρώτη φορά που πήγα στο γραφείο του να μιλήσουμε για τα οικονομικά, του λέω: θέλω κάτι να σας πω, εσείς ήσασταν η αφορμή για να πω ότι θέλω να είμαι σε αυτόν τον χώρο. Συγκινήθηκε, ήταν τόσο ωραίος άνθρωπος. Χάρηκα που μπόρεσα να του το πω».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved