Media

Καλύτερα Δε Γίνεται: Η επική ατάκα της Γερμανού στον Κώστα Κόκλα: «Αχ βρε γύπα, δεν αλλάζεις»

Gossip-tv Team

Καλύτερα Δε Γίνεται: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα ο Κώστας Κόκλας και λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξή τους έπεσε τρελό γέλιο με μερικές ατάκες που αντάλλαξαν. 

Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και οι δυο τους μίλησαν για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια έκαναν έναν απίθανο διάλογο, με αφορμή τον θαυμασμό που εξέφρασε ο Κώστας Κόκλας στην Ναταλία Αργυράκη.

image-2023-02-26T180138.237.jpg

«Δεν τρελαίνεσαι να δίνεις συνεντεύξεις. Πηγαίνεις μόνο εκεί που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια. «Έχω έθιμα. Θα πάω μια φορά τον χρόνο σε εσένα και σε άλλες δύο συναδέλφους σου, που εκτιμώ κι αγαπώ. Αλλά σε εσένα το έχω έθιμο. Δεν μπορώ να μην έρθω να σε δω γιατί δεν βρισκόμαστε έξω. Ναι, αγάπη μου. Παλιότερα που ήσουν πιο μεγάλη, τώρα είσαι πιο πιτσιρίκα και δεν έχεις χρόνο για εμένα και για ανθρώπους της ηλικίας μας. Να αφιερώσω λίγο (σ.σ. στην Ναταλία Αργυράκη) γιατί είμαστε φίλοι στο Instagram, αλλά δεν έχουμε κάνει τόση παρέα. Ελπίζω να κάνουμε, θα περάσουμε πολύ καλά. Είμαι πολύ καλή παρέα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Λίγο αργότερα, ακολούθησε η εξής συζήτηση:

Ν.Γ.: Η Ναταλία σου ετοίμασε ένα πάρα πολύ ωραίο βίντεο.
Ν.Α.: Για να με συμπαθήσει κι άλλο.
Κ.Κ.: Πού θα φτάσει η ιστορία εν πάση περιπτώσει βρε Ναταλία μου;
Ν.Γ.: Αχ βρε γύπα Κόκλα, δεν αλλάζεις ποτέ.
Κ.Κ.: Τι είναι αυτή βρε; Να δω το βίντεο, που είναι;

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved